Apsolutno se slažem i podržavam! Odličan prijedlog, baš sam i ja o tome razmišljao kad sam čitao gore navedenu temu, ali bilo je i drugih tema koje su tog tipa a na kraju redovito završe u cafe-u.
Neki dan smo primjetili da temu o "držanju" baterije nemamo kamo premjestiti jer ne postoji dio foruma u kojem bi se postavljala pitanja i raspravljalo o stvarima koje su zajedničke svim mobitelima. Istini, za volju takve teme i takva pitanja su rijetka, ali možda bi ipak trebalo imati neki kutak gdje se može o tome raspravljati?
Kako drugi razmišljaju?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Apsolutno se slažem i podržavam! Odličan prijedlog, baš sam i ja o tome razmišljao kad sam čitao gore navedenu temu, ali bilo je i drugih tema koje su tog tipa a na kraju redovito završe u cafe-u.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
je i ja se s tim slažem ali zar uopće treba ovakva tema
kad će nas se 100% forumaša složit s ovim.....
to treba odmah napravit i bok
Ofkorz, zappan je u gužvi pa sumnjam da će ovo vidjeti, budem mu rekao sutra kada ga vidim...
vidim, smislite mi naziv tog foruma da bude über cool super ekstra nešto pa ću i otvorit![]()
Podršku imate, ali inspiracije nemam![]()
Klinika Mobitel
plišani
?-------------?
...definitivno se slažem...treba takvo nešto...
...a ime - I dont know...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
oh, ova tema je zamrla... ajde smislite neki naziv, trebali bismo ovo otvorit... također treba i mod za to jer će sigurno biti posjećen forum. s tim da bi mod trebao biti netko s malo iskustva s forumom jer će sigurno biti tema koje treba preseliti u tematske forume kad se netko zaleti s u opći forum a ima pitanja vezana uz određenog proizvođača/model
ja bum naravno ko i do sad ak kaj primjetim u bilo kojem forumu premjestio u taj novi forum... a ime foruma bi recimo moglo biti - 'Općenito o mobilnim telefonima', a ispod sitnim fontom - pitanja i teme koje ne znate gdje biste drugdje smjestili, a tiću se mobilnih telefona i opreme.
To je ovak 'birokratski' naziv, a ako ti je do nekog uber, cool naziva, ja sam trenutno bez inspiracije...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znam ja jedan cool naziv... "Whiteboy"... To mi je mrak-cool...
(...a vire samo nogicehihi)
Ne, i ona "klinika" od Plišanog (post br. 7) nije tako loša ideja. Ili možda nešto kao "Sve o mobitelima" - pa još neki sitnopis u podnaslovu, tipa "što ne spada u druge forume". To će sigurno privuć sve one kamikaze koji ne znaju kud bi s postovima. Osim ako netko ima baš pitanje "kako otvorit Motorolu e398", što je dovoljno precizno da bude u Motoroli, postat će u taj forum.
(Eh da, da ne bude zabune - gorenavedena Motorola nije preklopna)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Molim? za ovo treba autorska prava otkupit...Izvorno postao BlueDevil
![]()
"općenita pitanja o mobitelima" ?
Ili samo "Opchenito"!!
ajd, ja otvorio, pa eto slobodno kad naletite na teme u kafiću ili tematskim forumima koje su općenite - premjestite ovdje.
još jedno pitanje - obzirom da općenitih tema mislim da neće biti jaaako puno, mogli bismo možda forum 'usporedbe modela' spojiti s ovim forumom u jedan veliki općeniti forum gdje bi između ostalog išle i teme o usporedbama... time bi bio riješen i problem moderatora jer bi dužnost preuzeo mod usporedbi.
zanimaju me vaša mišljenja o tome...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=1856
davno sam predlozio nesto u smislu sljakine ideje....
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...pa dobro,ja se slažem...samo ne znam di je "vrag",ali mislim da bi se i on sa time složio...Izvorno postao zappan
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ali vrag više ne dolazi baš na forum, tak da štanga...
Dobar prijedlog u krivo vrijeme. Ponekad treba pričekat da stvari sazriju.Izvorno postao Player 4 ever
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Player - ja i dalje smatram da je kafić trebao biti za takve teme, a ne za big brother i slično.... nebitno, rekli ste da želite općenito mobiteli i sad je tu...
@svi - dajte mišljenja treba li usporedbe modela utopit u općenito...
a zašto da ne.....
Treba.
(htio sam odgovorit samo sa "da" al' ne ide. Tek sad otkrivam 10-char-rule...)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa moglo bi se iako nisam neki freak za mobitele,vise za kompjutere =)
Bookmarks