Evo, danas je službeno obznanjeno da firma (joint-venture) Sony Ericsson prestaje postojati od lipnja 2012.
Prenosi mob.hr. Sony je kupio 50% udjela Ericssona u zajedničkoj kompaniji. Što će biti s Ericssonom, nije navedeno.
Evo, danas je službeno obznanjeno da firma (joint-venture) Sony Ericsson prestaje postojati od lipnja 2012.
Prenosi mob.hr. Sony je kupio 50% udjela Ericssona u zajedničkoj kompaniji. Što će biti s Ericssonom, nije navedeno.
Zadnji uredio Sljaka : 06-12-2011 u 19:15 Razlog: Da ne radimo sprdnju od foruma....
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...to je po meni potpuna glupost - nakon toliko godina ukinuti prepoznatljivo ime...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I Sony je prepoznatljivo ime![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Šmrc
nekada je prije postojao već mobilni brend sa imenom SONY.
Sjećam se onog malog modela(neznam točno ali mislim daje imao oznaku Z)koji je bio popularan
To znamo svi, ali tada/kasnije, kad su se 2 tvrtke udružile - očekivalo se da će to biti najbolji mobiteli, a nisu (no za mene jesu, a probao sam sve marke i SE mi je najbolje ''legao'')
Moj brat je tada kupio SONY CMD J70 http://www.gsmarena.com/sony_cmd_j70-280.php, a dan danas ga mama koristi, znači SONY star 10 godina dan danas radi ko zmaj! Sumnjam da i jedan novi uređaj bude toliko izdržao...
Što se tiče SONY-a u budućnosti, sumnjam da će biti ''Made in Japan'' i sumnjam da će prkosit Samsung-u, LG-u, htc-u... Volio bi da da... Vidjeti ćemo...
...znam da je Sony poznat brand i da su mobiteli pod imenom Sony već bili, samo je glupo nakon 10 godina ponovno promjeniti ime...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
šteta što sony više neće proizvoditi dummye,sada ide samo na smartphonove
time gubi nezahtjevne korisnike
Kažu od sredine 2012. će biti nadalje Sony... držat će se xperie i poboljšanja na njima. Ima navodno govorkanja i o Sony xperia play 2 što će mene posebno razveselitDajmo im šansu pa ćemo vidjeti kakvi će po specifikacijama i dizajnu biti. Žalim pak za SE brandom jer sam se veselio svakoj novoj najavi pa makar i neki žnj model
Za mene su uvijek modeli t630/k700/k750/k800/w810 ostali mobiteli koje sam rado koristio...best of!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bookmarks