Za ubuduce procitaj pravila o naslovima tema i koristi gumb Uredi Post.
imam problem sa wifi postavkama na lg p500,radi se o zaštiti wpa2,psk.znači unesem šifre u postavkama za wifi i on mi uredno javi da je spojen na wi fi međutim nemam pristup internetu nit marketu,u čemu je problem ako neko zna molim pomoć
riječ je o android 2.2 os-u
Zadnji uredio ravilov : 22-07-2011 u 13:03
Za ubuduce procitaj pravila o naslovima tema i koristi gumb Uredi Post.
Router ti nije dodjelio valjanu IP adresu, postavi ručno fiksnu.
aj malo objasni kako to napraviti na mob.-u
Pod wifi advanced settings (RTFM) ti stoje polja za upis... IP stavi recimo 192.168.1.7.
pošto mi u firmi imamo proxy server on mi blokira pristup a na androidu neznam di moram kaj i kak podesiti,možda koja aplikacija to riješava ,trebam negde upisati server:gate01 i port:8080 a nemam gde pod wifi postavkama
A mozda da krenes citati upute ili barem googlati malo?
Settings > Wireless & network settings > Proxy settings
ajde mi molim te objasni di imaš proxy settings na androidu 2.2.,gle sa iphone mi je sve jasno i stvar šljaka ali na lg p500 jednostavno mi nigdje nema proxy settings,proxy se samo pojavljuje kod postavkama za mobilne mreže btw googlam već danima ali ništ pametno
Upravo sam ti gore napisao gdje imas proxy settings... Imam i ja Android 2.2 pa valjda znam o cemu pricam.
Jedino ako ti nemas neki custom ROM gdje je to izbaceno, u tom slucaju zla sreca. Ja inace imam CyanogenMod, ali sumnjam da su proxy postavke njegov dodatak.
da vjerojatno nemam proxy settings,i kaj sad napraviti,staviti drugu verziju androida ili ima koja aplikacija s kojom to mogu riješitii ili dodati to u rom-u ali kak?
Bookmarks