Evo da se i ja javim sa svojim problemom.
Imam Komplet 200 tarifu i HTC Desire. Zadovoljan sam i tarifom i mobitelom.
Sada dolazi problem. Jutros se logiram na mojVIP stranicu i vidim da mi je data promet through the roof!!! 15.02. i 16.02. je mobitel napravio preko 1.5GB prometa
Ne znam u čemu je fora. Zvao sam SZK i naravno krenu sa pričom da se smartphonovi sami spajaju na net jada jada jada... Sve mi je to jasno, i do sada mi se sam spajao na net ali nije mi u 2 dana posaugao 1.5GBRazumije ona mene (SZK) i kaže mi da predam zamolbu za provjeru računa čim mi račun bude ispostavljen. Meni vrag nije dao mira i odem u VIP centar i napravim službenu pritužbu. Baš me zanima kako će se stvari odvijati.
Aha, znači u tarifi 200 imam uključenih 1GB prometa. Do sada nisam trošio više od toga, jer mi je to za mail, par mobilnih portala i besplatni fejs sasvim dovoljno... Nisam skidao nikakve nove aplikacije, nisam mijenjao postavke, ništa mi nije na automatskom apdejtanju... bo... vidjet ćemo.
Jel imao netko sličnih iskustava sa HTCom ili VIPom? jeez... račun je sada 1500kn (bez PDVa) od čega je data 1500kn hehehehhehe

Razumije ona mene (SZK) i kaže mi da predam zamolbu za provjeru računa čim mi račun bude ispostavljen. Meni vrag nije dao mira i odem u VIP centar i napravim službenu pritužbu. Baš me zanima kako će se stvari odvijati.
Odgovori uz citat
)
, reci njima nek ti ga rootaju

Bookmarks