Tocno u 00:00 s 31. na 1.
Ali se preporuca da se bar zadnja 2 sata ne bude na netu prije toga kako ne bi doslo do gresaka
Zanima me do kad mogu ispucat promet. Imam paket od 1Gb,i neznam do kad ga drze,i kad obracunavaju racune. Interesira me da ne probijem limit. Hvala!
Tocno u 00:00 s 31. na 1.
Ali se preporuca da se bar zadnja 2 sata ne bude na netu prije toga kako ne bi doslo do gresaka
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Odnosno, bolje da se navečer zadnjeg dana u mjesecu odspojiš i ponovno spojiš. Barem je kod T-Coma tako da ako se ne odspojiš i prođe ponoć te uđeš u idući mjesec, promet će ti prebaciti u taj mjesec.
Kolko sam ja upoznat sa time...rećeno je da do 22h zadnjeg dana u mjesecu se obračunava promet...a sve ono iza 22h toga dana prelazi u iduči mjesec...
Dosao sam na 900MB,a ovo je prvi mjesec da imam ADSL pa zato...
Hvala na informacijama!
![]()
Malo mi to ne zvuci dobro... 20kn za 2.5 Gb prometa...?
Kako da se prebacim?
Moram ti ovo reći...čovječe pa gdje ti živiš
Pa to je više od godine dana aktualno...
Evo ovako...otiđeš na Optima stranicu, skineš zahtjevnicu za ADSL Traffic promet...popuniš u 2 primjerka i sa preslikom osobne pošalješ na njihovu adresu..bolje slati poštom jer ponekad mailom ni ne dobe i čak dulje traje...znam iz vlastitog iskustva...
I onda u roku 2-3 tjedna dobiš doma poštom korisničko ime i lozinku za spajanje...više se ne spajaš preko t-com nego preko Optime...dakle na računu za telefonske razgovore dolazit će ti 79kn brzina koju plačaš t-com kao i do sada a internet paket će biti od Optime...i važno je naglasiti da ne potpisuješ nikakav ugovor tako da možeš odustati bilo kada...jednostavno se prestaneš spajati preko njihovo računa...
No u to čisto sumnjam jer kada jednom pređeš na njih ne vraćaš se...jer nude za 20kn 2GB prometa (512 fair usage)...dakle nakon 2,5GB obračunava se novi paket...dok t-com nudi samo 1 GB što je fakat premalo...
Eto to su ti osnovne informacije ali ja mislim da je negdje možda baš tema za to...![]()
naravno, ako unutar tekućeg mjeseca napraviš i 1kb prometa na t-comu, doći će ti njihova uplatnica...
sve daljnje info su dostupnje ovdje
Bookmarks