Kod tebe BlueDevil vidio , da imaš, da ti mob pokazuje samo jedan zapis o propuštenim/pozivanim brojevima od iste osobe. Kako se to učini, ako nije težko jel mi možeš napisati!!!!! Hvala![]()
Kod tebe BlueDevil vidio , da imaš, da ti mob pokazuje samo jedan zapis o propuštenim/pozivanim brojevima od iste osobe. Kako se to učini, ako nije težko jel mi možeš napisati!!!!! Hvala![]()
0126_0001, offset 03, bit5: DIALED calls (0=show all, 1=show only last one)
0126_0001, offset 03, bit6: RECEIVED calls (0=show all, 1=show only last one)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Hvala , ali kao to ubaciti u mob. Da ti kažem ne razumjem se u ovo. I s kojim programom ide najbolje. I mogu što da s?ebem!!!! Možeš to da opošeš. Najlepša hvala!!!!!Izvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
Kolega, malo SEARCH upotrijebiti?
Imaš na vrhu foruma jedan sticky-thread, zove se Seem Edit Mini Tutorial, i sve je lijepo objašnjeno...
Oprosti ali več sam jednom s?ebao mob i neču više, pa se malo bojim. To su seemovi. Moram li nešto da skinem, da ovo bacim gore i skojim programom. To ide li sa hex editorom i tako moram upisati kako si mit i radi!!! Nisam baš razmljiv ali haval svejedno!!!Izvorno postao BlueDevil
Izvorno postao princ3
Oprosti BlueDevil išao da probam sa ovim semovima. Uzeo određeni seem sa moba i otišao u heex editor, i tamo stao. Me razumijem ništa samo broji i slova. Oprosti ali kako učiniti možeš li pomoči ako ti nije teško!!! Hvala!!!![]()
XVI32 editor, kad dođeš na pravi offset onda klikneš na TOOLS --> Bit Manipulation.
Tamo vidiš sve bitove. Uključiš/isključiš onaj koji treba, pa save, pa upload na mob.
Sve radim kako treba ali nejde. Offset su brojevi u kockama, idem na 03 i onda na tools, bit manipulation, kjuka u 5 ostale brišem i set. Odem nazad file save as i p2kman i u mob, retsart. Probam da se zovem ti puta. Sve bilježi isto kao prije. Ne znam šta radim naopačke.Izvorno postao BlueDevil
![]()
Ne,ne,ne... Ne brisati ostale biteove! Ostaviš sve kako je, mijenjaš asmo jedan jedini bit, onaj o kojemu se radi.
Ovako, recimo da je Offset 30, bit 7: otvoriš seem u XVI32, stisneš CTRL-G (goto) i upišeš "30" --> postavi te na offset 30.
Onda klikneš na tools --> bit manipulation, pa promijeniš SAMO bit7. Save, close, upload na mob.
Ostale bitove ne diraš - svaki bit je za nešto drugo, tako da ne smiješ sve poisključit. Diraš samo onaj bit koji je naveden....
Izvorno postao BlueDevil
Offset od ovog seema je 03 onda otvorim tools --> bit manipulation, pa promijenim samo 6 i save, upload na mob sa p2K. Ne znam označim 6 i 5 odjednom ili jednom 5 i save i onda 6 i upload na mob.
Kad zovem bilježi jedan. Kad dobijem poziv bilježi sve kao prije!!! Ne znam šta nije uredu. Ne mogu promjeniti!!!! A jošt. Kad to uradim moram uzeti starog sa moba ili ga on sam prepiše. Možda je u tome problem jer sam sad po novom prepisao i možda zato ne radi!!! Ne znam. Sad samo mislio i još jednom da probam napisati:
Ovako, recimo da je Offset 03, bit 5 (to je onaj kojeg trebam): otvorim seem u XVI32, stisnen CTRL-G (goto) i upišem "03" --> postavim se na offset, on mi otvara 3F.
Onda kliknem na tools --> bit manipulation, pa promijenim SAMO bit5 (ali on je več odkljukan. Save, close, upload na mob. Još mi na kapne!!!
Zadnji uredio princ3 : 13-12-2004 u 13:17
Više ne mogu, ne znam šta ne radim dobro!!!!Izvorno postao BlueDevil
pa imas na sajtu od bluedevila neke seemove koje mozes downloadirati, pa mozes pokusati sa njima...
Tražio a ovi koji mi trebaju nisam našao!!!!Izvorno postao racpok
Pošalji mi mailom svoj 0032 seem, i reci šta bi htio da ti se uključi. Možda je to najjednostavnije za početak. Ja ti to promijenim, pa ti pošaljem natrag, pa usporedi ta dva filea i vidi koje su razlike...
Al' sumnjam da ću moći do sutra ujutro. No, probat ću
Princ3, poslao sam ti mdificirani seem.
Ako netko još ima problema s HexEditingom: XVI32, osim što je FREEWARE, ima i vrlo lijepo napravljenu manipulaciju bitovima u byteu. Vrlo, vrlo jednostavno napravljeno. U 3.4 hexeditora koja sam probao tokom vremena nisam vidio tu funkciju - a za seem editing samo to treba. Tako da ga toplo preporučam svima.
Hvala dobio i probao a na žalost ne radi. Upload seem i probam zovem se tri puta ima tri poziva, pokazuje tri puta. Zovem se dva puta pustim da zvoni opet dva propustim ali morao bi biti jedan. Ne znam šta mu je. Probat ču još jednom pa da vidim. Ali hvala za trud!!!!Izvorno postao BlueDevil
![]()
Jedna sitnica koju si možda zanemario. Nakon što uploadaš seem, restartaj mob i obriši popis dialed poziva i recieved poziva. Nakon toga probaj. Meni nije radilo dok nisam to učinio.
Pa da probamo!!!Izvorno postao boombadill
![]()
Ne ide!!!!!!!Probao sve moguče!!!Izvorno postao boombadill
![]()
Ali sam sada probao zaključavanje tipkovnice i ide išlo sve OK i radi. Ne znam zašto ne radu pozivi!!!!!Izvorno postao BlueDevil
Bookmarks