u mene je e51 i ima mrezicu na zvucniku,al svejedno ima prasine,kuda ulazi neznam. Otvoris,ocistis i to je to
Naime ova moja E52 nema nikakvu mrezicu na zvucniku sa predje strane i izgleda da mi praina ulazi i pada s unutarnje strane ekrana. Jel to standardno nokiino maslo i da li ima neko rjesenje za to?
u mene je e51 i ima mrezicu na zvucniku,al svejedno ima prasine,kuda ulazi neznam. Otvoris,ocistis i to je to
Jel ima netko ideju kako da zacepim tu rupu? Naime, vidim zvucnik koji ide na uho s prednje strane. Dakle, rupa je poveca. Jedan mi je savjetovao da razvucem zensku carapu. Neznam jel me zahebava ili...
Nemas se sta tu koprcati bezveze,nijedan mob nije savrsen a izgleda da je tvojem ta mana...
Ako imas gar probaj u Mobisu,pa da vidis sto kazu,mozda uvaze zalbu...
Sve sto budes vise o tome razmisljao vise ce ti i smetati,kao sto je meni smetalo sicusno skripucanje maske na E52...
Ja imam problem s N79 i prašinom ispod ekrana.
Naime, mob kad sam kupio imao je još negdje tjedan dana garancije, ali nije mu radio navi - wheel.
Odnio ga u Mobis, popravili, ali otkad sam ga dobio prašina ulazi ispod display-a što me užasno živcira.
Garancija je sad već istekla.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
nisu ga sklopili da valja.. odi u servis i reci im da je do njih i da je nakon njihovog otvaranja moba prasina pocela da se nakuplja... i nemaju pravo da ti naplate iako vis enije pod garancijom.
"all in one"
ah nokia ko nokia.. zato uzeti u ruke ljepilo koje kad se osusi bude elasticno-gumeno.
oko ruba displaya nanjeti, tako da ad se zatvori maska, da pritisne o ljepilo(osuseno).
osim toga..ljepim i sve rubne dijelove kucista..tako kad se spoji nema škrip-škrip.
to je postupak koji obvezno radim kad kupim nokiju.
zzzzzZ
Bookmarks