Možda ti je u mobitelu nešto krivo sklopljeno kod prvog mijenjanja pa to nešto "trga" kabel.
Inače je normalno da flat ode tu i tamo (čak i "sama od sebe"- tj. od normalnog korištenja)- ali 2 mjeseca je stvarno prekratko...
postovani
imam već dugo jedan stariji model D820,kao drugi telefon, i prije nekih pola godine zamjenio sam kabel, sve je super radilo nekih 2-3 mjeseca i onda je opet počela zezat
u međuvremenu, sam naletio na neki drugi servis, i opet uredio, i OPET nakon 2-3 mjeseca folija zeza. jos se koliko tolko može koristit, al mislim da je gotova uskoro
pitanje glasi: jel to do mog rukovanja, il losih folija il nečeg trećeg...nevjerojatno mi je da mi 2x ista stvar ode nakon 2 mjeseca
zahvaljujem na bilokakvom odgovoru
Zadnji uredio marconi : 11-01-2011 u 20:18
Možda ti je u mobitelu nešto krivo sklopljeno kod prvog mijenjanja pa to nešto "trga" kabel.
Inače je normalno da flat ode tu i tamo (čak i "sama od sebe"- tj. od normalnog korištenja)- ali 2 mjeseca je stvarno prekratko...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Problem je u samom flat kablu,kvaliteta zamjenskih je postala jako loša u zadnje vrijeme a originalni su opet preskupi.
Meni se dogodio slučaj da je na Motoroli U6 taj kabel nakon zamjene u roku 4 dana riknuo i onda opet zamijenjen sa istim takvim i evo ga i dan danas radi (ima bar godinu dana otad).
Bookmarks