Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung Wave ili HTC Desire?

Preko jedne tarife mogu uzeti jedan od ova dva.
    Na 2 god Wave košta 1600, a Desire 2200 kn.. Galaxy S je ipak preskup, nažalost.

Zanima me s kojim od ova dva moba moba mogu lakše izdržat 2 god.?
    Treba mi dobra kamera, dobra kvaliteta zvuka, kvalitetan ekran, dobar OS i da je odličan za surfanje.
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kvaliteta zvuka na Desireu ti nije bas dobra. Cim pojacas na max zvucnike, zvuk pocne krcati i nemoguce je slusati glazbu ili nesto drugo glasno.

Osobno jos nemam povjerenja u Bada OS pa zato prednost u OSu dajem Desireu. Sto se tice izrade, samo cu ti rec da je moj desire malo 'zaplivao' u kadi i da je (kucam po drvu) prezivio bez ikakvih problema (svi indikatori vlage su bijeli ). Kamera na Desireu je solidna, 5mpx po suncu je super no kao i kamere na ostalim mobitelima bez xenona, u mraku i polumraku su slike dosta lose.

Kada bi danas birao opet novi mob uzeo bi opet Desire, prvenstveno zbog velikog supporta (XDA) te zbog trackpada (postao sam stvarno ovisan o njemu xD)
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma dobro, ne mora biti extra glasan, al bar da je kvalitetan zvuk na normalnoj jačini- bez krckanja, ko na mojoj nokiji.
    Hvala na pomoći !
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koji sam god HTC imao (a imao sam ih fin broj), ne sjecam se da je ijedan imao natprosjecno glasne zvucnike niti dobru kameru (naspram nokia N73, N95, 5800 koje su bile vise nego dobre po pitanju zvucnika)... mozda ovi modeli sa win 7 ili desire hd imaju, al prije njih mislim da je svaki isti po tom pitanju...

wave je hardverski isto dobro potkovan tako da tu nema price, al mislim da desire ipak ima prednost jer ima bolji os, veci display i vecu podrsku po pitanju aplikacija i svega ostalog... ali kamera i zvuk su na strani wavea..
    "all in one"

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Note White,Evo 3D,B5702
    Operater
    Tmobile,Tele2,Vip
    Bodovi
    4.414
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.414, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hardverski je po meni Wave dosta bolji,procesor je isti kao na Galaxy S-u,super amoled ekran je mrak,HD snimanje,fotke su odlicne i izrada je klasa iznad Desirea...
    Baterija je po mojem iskustvu dosta bolja na Wave-u jer meni je rijetko kad baterija na Desireu izdrzala cijeli dan a na Wave-u u prosjeku dva dana...

Android je vec "veteran" i po tome se Bada nikako nemoze mjeriti sa Androidom,ali treba mu dati vremena da se razvije,mislim da ce biti odlican...
    Android Market je odlicno slozen i svi developeri se lijepe i razvijaju jer je Android(i osX) sve ucestaliji i u tome lezi lova...

Jedan veliki MINUS Samsungovom supportu i brigu za kupcima,koja je jednaka nuli,u svemu su zadnji i za to nemaju nikakvih objasnjenja...Updatei nikako ne stizu i Kies im je nazalost propali slucaj...

Idealno bi po meni bilo da se moze sloziti da je na Wave-u Android 2.2 Froyo jer iskreno,meni izrada Desirea nikako nije legla,sve nekako "zijeva" i skripi,dok je pitanje platforme jednostavno na strani Desirea...

Sad,ako si heavy user i ako ti igraju veliku ulogu aplikacije i razno igranje sa ROM-ovima uzmes Desire ali ako ti mob sluzi za multimediju,slusanje muzike,surfanje itd i ako imas strpljenja ustedi si 600kn i uzmi Wave...

Nadam se da sam pomogao koliko toliko.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Juventino85 Pregledaj post
    Hardverski je po meni Wave dosta bolji,procesor je isti kao na Galaxy S-u,super amoled ekran je mrak,HD snimanje,fotke su odlicne i izrada je klasa iznad Desirea...
    Baterija je po mojem iskustvu dosta bolja na Wave-u jer meni je rijetko kad baterija na Desireu izdrzala cijeli dan a na Wave-u u prosjeku dva dana...

Android je vec "veteran" i po tome se Bada nikako nemoze mjeriti sa Androidom,ali treba mu dati vremena da se razvije,mislim da ce biti odlican...
    Android Market je odlicno slozen i svi developeri se lijepe i razvijaju jer je Android(i osX) sve ucestaliji i u tome lezi lova...

Jedan veliki MINUS Samsungovom supportu i brigu za kupcima,koja je jednaka nuli,u svemu su zadnji i za to nemaju nikakvih objasnjenja...Updatei nikako ne stizu i Kies im je nazalost propali slucaj...

Idealno bi po meni bilo da se moze sloziti da je na Wave-u Android 2.2 Froyo jer iskreno,meni izrada Desirea nikako nije legla,sve nekako "zijeva" i skripi,dok je pitanje platforme jednostavno na strani Desirea...

Sad,ako si heavy user i ako ti igraju veliku ulogu aplikacije i razno igranje sa ROM-ovima uzmes Desire ali ako ti mob sluzi za multimediju,slusanje muzike,surfanje itd i ako imas strpljenja ustedi si 600kn i uzmi Wave...

Nadam se da sam pomogao koliko toliko.
    mene muči isti problem, ali nisam znao da je desire u kvaliteti lošiji... jel bi rekao da jedini minus Wave-u bi bio slabiji softver, tj. da ima manje programa za njega?

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Note White,Evo 3D,B5702
    Operater
    Tmobile,Tele2,Vip
    Bodovi
    4.414
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam napisao da je Desire losiji,nego da mu je zavrsna izrada losija,bar meni je bolje kad je metalan nego plastican...
    Ali,sto ljudi,sto cudi...

Sto se tice softa,nije losiji,nego je mladji i logicki da je nekako nedovrsen.Ali ima vremena.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Juventino85 Pregledaj post
    Nisam napisao da je Desire losiji,nego da mu je zavrsna izrada losija,bar meni je bolje kad je metalan nego plastican...
    Ali,sto ljudi,sto cudi...

Sto se tice softa,nije losiji,nego je mladji i logicki da je nekako nedovrsen.Ali ima vremena.
    nisam ni ja mislio lošiji kao mob, inače je vrhunski ali ta izrada bi me mogla smetati, koristim e71 i jako sam zadovoljan sa zavšrnom obradom pa bi to i na sljedećem mobu... kolko sam gledao review-ove dosta je dobar Wave samo ima neke baby bolesti sa softverom pa neznam hoće se to poboljšati sa nekim updateom?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. x10 mini pro vs. samsung s8500 wave
    By maher22 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 08-12-2010, 12:35
  2. iphone 3gs 16gb vs samsung wave
    By race boy in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 21-09-2010, 08:49
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-08-2010, 00:44