Kupiti ili ne?
799kn u konikomu. Preklopni mob, dizajn mi je odličan a i karakteristike su zadovoljavajuće...
Kakva mu je kvaliteta (zvuk, materijali izrade, eventualni bug-ovi...)?
Služio bi za pozive, poruke, eventualno uslikati sliku (imam digitalac), malo interneta (10-20 mb/mj)-opera mini, mms, radio i player u putu...
http://www.gsmarena.com/samsung_s5510-2952.php
http://www.aboutcellulars.com/samsun...-s5510-spotted
Da odgovorim sam sebi:
Odličan je mob za cijenu od 799 kn. Nije kodiran ni na jednu mrežu, malen, lagan, dizajn odličan, 3 MP kamera koja je zadovoljavajuća (nema xenon ni led tako da znamo što to znači - i kad se na fotoaparatu isključi blic slike su užas u nekim uvjetima)... Preklopni mehanizam je čvrst i mekan, nema klimanja, nekako kao da ima jastučić koji otvaranje i zatvaranje čini "mekanim", neće lupiti onako. Zvuk u slušalici je ok, na razglasu je nešto lošiji...vjerujem zbog loše kvalitete zvučnika eksternog...ali kad se malo utiša na npr 70 % je ok. Interface i sve unutra je standardno samsung s time da su ubačene nove stvari tipične za novije mobitele, npr. pametno biranje broja po prva dva-tri slova, društvene mreže, lažni poziv, izbornik na ekranu s onim malim sličicama gdje se može postaviti prečicu do bilo čega. Također ima i malu tipku za trenutno pokrenute aplikacije. Trajanje baterije tek trebam ispitati ali vjerujem da će izdržati 2-3 dana.
Odličan mobitel za one koji vole mobitele na preklop i netrebaju wifi,gps,gledanje divixa, uređivanje u wordu, pdf, xenon blic u mobitelu. Meni je uvijek bilo JAKO bitno da mob ima xenon i daje zadovoljavajuće slike - dok nisam kupio digitalni fotoaparat i shvatio da su slike sa mog mobitela K850i nula bodova u usporedbi s digitalcem koji snima i fullHD video i 14 MP slike...
Za sve te napredne stvari imam netbook na kojemu gledam filmove, wifi, programi... GPS mi baš i netreba toliko jer uglavnom znam gdje se nalazim...hehe... (poznanik jedan se probudio u kućici staroj na selu sa rešetkama na prozoru, starinska kuća...i mislio da je u zatvoru! Ništa veli, ja se okrenio na drugu stranu i nastavio spavat...hehe - da je imo GPS znao bi gdje se nalazi!)
Za spajanje s računalom nisam dobio data kabel, nego sam kupio za 60 kn u Lignos trgovini (A.Reisnera 44) kabel CA-101 (piše da je za nokie razne N81/N82 itd ali izgleda da radi i za ovaj mobitel). To je micro USB. U moby-netu kod katedrale isto imaju kabel ali je 120 kn.
Slušalice koje su došle uz mobitel daju sasvim zadovoljavajući zvuk. Uzeo sam i u mercatoru micro sd 8 gb class6 tako da ima dosta mjesta za pjesme.

Odgovori uz citat
Bookmarks