Od juče se nekoliko puta restartovala,sad kad sam pokušao promijeniti temu zablokirala,ugasila se i nikako neće da se upali,pri pritisku na crveno dugme ništa se ne dešava,ne vibrira niti se pali,,,baterija je bila puna,,,šta da radim,,,pomagajte dobri ljudi![]()
volim se gibat...
ništa tome slično,jedino je bio prikopčan na komp,skidao sam neke teme i jedna od njih ga je zablokirala,,,,
volim se gibat...
vidi prvo dali ti je baterija puna i dali je ispravno stavljena, zatim stisni zalenu tipku, (*) zvjezdicu i broj tri zajedno i drži ih pritisnute i upali mob. Izgubit ćeš sve podatke sa telefona al će proraditi. Drugi put nemoj prekidati instalaciju ako je u vezi mob-comp. Napiši dali je uspjelo.
ma nista nije uspjelo,odnio sam na servis,rekli da je softver mrtav i da ga je najvjerovatnije poderao virus,platio 20km fleshanje,donio kuci,krenuo da podesim precace,on ponovo out...zovem servis kazu da ga donesem ponovo,tako da ne znam sta ce biti.A sto se tice spajanja s kompom nije prekinut,sve sam odradio uredno,sigurno uklonio itd...-zadnje sto sam instalirao u tel. je neka tema sa z.d.g.n.t...
volim se gibat...
Virus my ass!
Dok sam koristio symbian izbjegavao sam šrot teme koje danas radi svaka budala jer sam se načitao loših iskustava. Uglavnom, probaj bez te teme, a ako baš ideš za temama, nađi neku s dobrim feedbackom tipa: http://www.tehkseven.net/nokia-themes-tehk-seven/ (ako ima za tvoj mob).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
oću,ako mi ožive tel.,,,još je u servisu
volim se gibat...
Bookmarks