Ja obratim pozornost dok trazim Gotovinu po dzepovimaIzvorno postao vjeko
![]()
vjerujem u savrsenost covjeka i da to svatko moze postati..ljudi uglavnom rade samo one poslove za koje su kako kazu -'talentirani'. htio bih se okusati, odnosno nauciti razlicite grane zanimanja..je da imam malih poteskoca u realizaciji toga, al imam volje..no kad bolje pogledas-sta ce ti to??!, kad je zivot hebeno (pre)kratak. ono sto me najvise muci ili ti zivcira je to da cijeli zivot radimo za svoju guzicu..sto joj vise dajes ona zeli vise i vise.. jedna od ljudskih mana je to da ima potrebu za odmaranjem-sto jos dodatno skracuje da uzivamo u svome moćno dugom zivotu.. idealni zivotni vijek covijeka?-barem 150godina..ne znam kako ide vas zivot i kojom brzinom,al moj prebrzo ide..imam osjecaj da necu imati dovoljno vremena -da uzivam u njemu.. ne kuzim likove koje se ozene s 25god-katastrofa- shebu si cijeli zivot, automatski postaju starkelje..potpuno se ''zatvore'' u svoj zivot, ne izlaze van se zabavljati, jedino kaj odu van je u ducan ili posao..UZAS, ne bih im htio biti u kozi.. kad gledam ljude na ulicama -neprestano se krecu, svaki muskarac, zena i dijete imaju neke obveze..ne obracaju pozornost na okolinu -pa vi zatukli nekog kretena na mrtvo ili ne, oni neceju pomoci tom jadniku.. mislim da bi zajednica puno bolje fukcionirala da se ljudi ponasaju prijateljski, da budu kao rodjena braca..ali..nista od toga.. tu vise ni Bog ne pomaze-kako bi rekli krscani.. neki dan sam citao o smaku svijeta..ah da, to je vec neka druga tema..
Sta vi mislite o svom zivotu, hocete li ga uspjesno zavrsiti i hoćete li u njemu istinski uzivat??
Zadnji uredio vjeko : 30-06-2005 u 00:32
Ja znam da od života ništa iskusio nisam i to mi je žao. Ali, to nije kao u filmovima da sjedneš u auto, bus, vlak i odpičiš na drugi kraj države, kontinenta, svijeta i započneš sve izpočetka i da živiš život punim plućima. To tako ne funkcionira u stvarnosti. Ako si materijalno dovoljno podkožen i ne treba ti se život vrtiti oko posla i plaćanja računa, onda se već i možeš opustiti. To je nešto što se ne može, a ni neće nikada promijeniti. Živimo da bismo radili da bismo zaradili da bismo potrošili i preživjeli u većini slučajeva.
normalno da nemate ništa od života kada ovakve gluposti pišete po forumu![]()
![]()
dečiki!!! malo više duhana drugi put.
super si Vijeko to napisao u nekim se stvarima potpuno slažem, ali nije to generalno kako si napisao, ali nažalos je u večini istina.
ali odgovor na naslov teme ti je da se rodiš malo se zajbavaš do 25-30 i onda počneš rintat, ak te ne pogodi stojadin na cesti onda doživiš penziju i skapavaš od gladi i svi te žale i onda kad si sve napravio i naučio onda krepaš. Pa onda par dana oni koji te poznaju malo plaču za tobom i pričaju kak si ti bio super i dobar i gotovo, svi te zaborave nakon 10 dana. Tu i tamo te se sjete kad se jebeno nacugaju i onda opet malo o tebi kak si ti ovo i ono napravil kaksi bio lud i tak do sljedečeg pijanstva.
dobar grah daleko se čuje
vidim da ima i zrelih razmišljanja.
To su već teške filozofije.Nevolim pesimiste, volim optimiste i ljude koji se nepredaju tako lako.Život treba živjeti,a ne samo kukati,kaj nisam ovo ili ono.Biti pošten i voljeti sebe da bi znao voljeti druge.![]()
Ako se ovo odnosilo na moj post, onda me se krivo shvatilo. Samo velim da ne može i ne zna svatko živjeti punim plućima, a mnogi su faktori koji osobu mogu sputavati u toj namjeri, a kao primjer bih naveo, recimo samopouzdanje. Ako ga nemaš ili ti ga dosta fali, slabo ćeš prolaziti, a i nećeš previše uživati u životu, a mnogima takvima će se i taj život činiti predugačkim.Izvorno postao lili
Ma neodnosi se na tebe (jedino ak se nisi prepoznao-šala)Bila su to ranojutarnja razmišljanja.
p.s.slažem se s tobom!!
Rad i posao isto donosi svoje užitke. U psihologiji postoji nešto što se zove piramida motivacije, na dnu je biotička baza (radiš da preživiš), a na vrhu je samodokazivanje i samopoštovanje.
Uostalom, ostavimo psihologiju po strani, na poslu upoznaješ ljude koje možeš zavoliti, družiti se s njima i van posla, partijat, lokat, roštiljat, uživat... za sve te užitke života potrebno je imati nekoga s kim će se to podjeliti, a često takve ljude upoznaš upravo na poslu (školi, faxu, pa poslu...).
Ja mislim da je ljubav ono što pokreće život i samim time mu čini svrhu. A ljubav može svatko definirati onako kako mu paše...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
![]()
![]()
![]()
lijepo rečeno!!
Ne slažem se s prvim dijelom posta.....Hijerarhija motiva se zove. Na vrhu je samoaktualizacija. Maslow.Izvorno postao whiteboy
S drugim dijelom posta se u potpunosti slažem.I svatko nađe smisao kad tad. Sve stvari se slože na svoje mjesto. Vjerujem da svi umiremo zadovoljni. Barem u onoj zadnjoj sekundi. Kolko god to loše zvučalo.
Now, here's the meaning of life. Thank you, Brigitte. M-hmm. Well, it's nothing very special.
Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations.
eto,tako to pajtoni vele. slažem se i s njima.![]()
Gle nisam ja to izmislio, tak su me učili... U više knjiga sam na to nabasao... no vjerojatno se radi o istoj stvari ali malo drukčijem tumačenju (ili slobodnom prijevodu, šta već..) autora koji stvar prenosi...Izvorno postao niten
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ča je život vengo fantažija!
Život je i paradoks čovjek uči cijeli život i umre bedast!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Umri mlad da budeš ljepši leš !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Je,obično je crtaju kao piramidu. Ali ja sam samo čitao da se zove hijerarhija motiva. Nevermind.Izvorno postao whiteboy
Svrha života??
Filozofski gledano: ostaviti svoju kap u Oceanu zivota
Psihološki gledano: paziti nikome ne stati na žulj i živjeti po iskonskim načelima
Narodno gledano: zgrnuti što više para, zaradit što viši status u društvu, zbrinuti svoje naslijednike....
LOLL![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
IvLajecovo gledano:ja mislim da ak zivot iskoristis kak treba da si ga ispunio,ako si ti sa njime zadovoljan onda je to pravi zivot
istina da ji imam samo 15 godina,i da nemam kaj puno za reci,ali s ovim do sad sam zadovoljan,radio sam svakakvih sranja,neka sam ispravio,imam frendove,curu(ne pitajte za sliku,jer ce doc jedan post koji ce napisat WB i molit ce za broj,pa mu ga ja necu dat pa ce me on zbanat
,sala WB NHF)psa,radim stvari koje volim,i one koje moram.......sve u svemu osjecam da mi je do sad zivot ispunjen i da ce mi se planovi ostvarit...to je ono kaj ja imam za rec
Zadnji uredio IvLajec : 30-06-2005 u 21:15
May the Force be with you!
Ja bih volio da mogu isto reći.
život je iluzija izazvana nedostatkom alkohola...
NAdam se da ces jednom mociIzvorno postao frish-KI
e kad ce on to moći onda čemo več naveliko putovat kroz vrijeme, lokomotive če letit po zraku.
IvLajec -- Godine majstore, godine!!!
Prema nedostatku smajlića, ovo ne mogu shvatiti kao zajebanciju. Vjerovatno nije ni bila.Izvorno postao KaKaV NeReD
slazem se s frish-KIm
@KN
ne kuzim kaj si pokuso rec s godinama,pojasni
ti ih imaš 15 i nadaš se da će frish-ki moći reći za sebe jednom isto da ima tolko![]()
ah,vidim,ma ne nego da ce jednom osjecati da mu je zivot ispunjen
Bookmarks