a di ti je bio zadnjih mjesec dana? promjeni punjac, promjeni šteker, probaj spojit na komp pa vidi jel ima razlike.
Pozdrav svima!
Evo mobitel nije radio oko mjesec dana i kada sam ga danas stavio na punjac upalio se i prikazuje da se puni, no nakon sat vremena nista se nije promjenilo. Pokušao sam iskljuciti mobitel sa punjaca i upaliti, no samo pise da prikljucim punjac jer je baterija prazna..:/ cjelo vrijeme pise da puni, a zapravo ispada kao da ga uopce ne puni , probao nac nesto slicno na netu, ali nikako nemogu nac nekoga sa tim problemom..
a di ti je bio zadnjih mjesec dana? promjeni punjac, promjeni šteker, probaj spojit na komp pa vidi jel ima razlike.
probao sam sve od navedenog, probao sam ugasit i restartat i nista, ma bio je u kuci spremljen u kutiju ..i da, dok spojim na zidu na punjac isti screen se pojavi kao i dok prikopcam na kompjuter :/
http://www.everythingicafe.com/forum...-on-18460.html
tu sam nasao potpuni isti problem, ali meni nikako da proradi
EDIT: evo da ne spammam, sredio sam, hard reset je pomogao, inace ako nekome nece pomoci na ovom linku gore ima par forica kak se to sredi, fkt je gro ljudi napisalo da im je na kraju radilo
sretno!
Zadnji uredio xmetallicax : 03-12-2010 u 02:09
rijeseno
closed
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks