Moze se staviti maska...Izvorno postao fprpic
1)Dal je moguce staviti masku sa v525 na v550, jer zelim kupiti pokvarenu
v525(i pokusat je vratiti u zivot) pa bi ja promijenio maske jer je moja na
v550 (jednom rijeci) sje****
pa me zanima dal je to moguce
2)I ta v525(koju zelim kupiti) ima neki problem sa punjenjem, puni ga puni dosta dugo(i mobitel i punjac se zagrijavaju previse) i kad ga odspojim od punjaca mobitel se ugasi(a baterija bude puna).
Dal tko zna sta je?? probao sam sa svojim punjacem puniti(v550) i probo sam staviti svoju bateriju(v550) al ne ide, opet sve isto, jedino ga mogu upaliti na punjacu ali moram ga upaliti cim ustekam punjac u mob, inace nece.
Dal tko zna sta je, jer mi se ne da nosit ga na servis??
Moze se staviti maska...Izvorno postao fprpic
A dal tko zna sta bi moglo biti ono pod 2)???
Software možda? Ovo je već pitanje za Inovatora!? Javi se...Izvorno postao fprpic
Im so smart, like a monkey
pa nemogu ga flashat jer ga ne mogu upali, a i kad ga upalim u flash modu, kaze da napunim bateriju, hmmmm sta sad??
ako nije mjenjan soft, stavi TRIPLETS_G_0B.09.75R_LP0003_JPJAVA_G_0B_V300_05_03 R_GS9V400CIN02NA202_1FF.shx i ima da radi! ako nebude, onda ti je nešto ili sa mobom ili sa punjačom! Probaj napuniti na drugom pa vidi kak se ponaša!
Ondam te definitivno hebe punjač! Valjda...
mob ne mogu flashat jer mi ne dopusta, upalim ga u flash modu i kaze da napunim bateriju i da onda tek mogu flashat,
probao sam staviti svoju bateriju(sa v550) i svoj punjac (isto sa v550), ali isto, kupio je nastavnik i novu bateriju, al mu opet nece. A ne znam sta mu je radio, rastavljo ga je natavnik(ali poslje kvara) i ne znam sta je naso, on je izgubio svaku nadu u taj mob, pa bi ga ja kupio, al me zanima dal ga mogu vratit u zivot, ako ga mogu onda bi uzeo, ako ne, onda nista
Kontakti od punjača, ali na mobitelu(utonuli od USB kabla), ponavljam; svaki tjedan imam bar jedan takav slučaj....Izvorno postao fprpic
kažeš da ti neće ni sa punom baterijom? probaj ga "umrtvit" sa repstudiom, pa onda 58R, jer sam prilično siguran da se je soft nešto zblesirao!
OK probat cu, al nastavnik ga nosi na popravak sutra(valda) a nemam ga do cetvrtka, a pito sam ga dal ce prodat, a on kaze da mozda hoce, jer ce ga odnjet na servis da vidi koliko ce kvar kostat, ako bude puno kosto onda ce ga meni prodatpa ako ga proda, idem ga popravaljat i ako ne uspijem popravit uzet cu samo masku
Zadnji uredio prof.Immortalis : 24-01-2006 u 10:04
Masku koliko ja znam ne mozes mjenja , moras cijelo kuciste.
A sta se tice onog sra... s punjenjem , mislim da znas da je preporucljivo da mob bude pun do kraja kad mjenjas SW, tj. mora bit inace ne mozes, a moguce je da je izmedu kontakata na plocici nesto, mozda je nesto oksidiralo il prasina ... uostalom OVDJE ti je link sa cijelim tutorialom sa slikama za rastavljanje , pomoci ce ti i kod promjene kucista a mozda i pomogne u vezi punjaca !!!![]()
maska-kuciste jedna te ista stvarIzvorno postao Z3R0
Izvorno postao Z3R0
to je njegova stranica
Izvorno postao JA_SAM
Da je. Ajd drago mi je da ju je netko posjetio![]()
Samo da javim...
Da sam danas opet dobio taj mob...
Rastavio, sastavio, rastavio, sastavio, rastavljenog pokuso nesto iskonbinirat, uglavnom NISTA
Da probam TP napraviti????
probaj....... testpoint bi trebao pomoći!
I da li ti je pomogao TP?
5 minuta teško da mu je dovoljno za rješenje.Izvorno postao perisa
TP je zadnje utočište, ako s njim neće, onda nema spasa
Ima ko kakvu ideju kako da skine ovaj j****i poklopac???
Patim se vec nekih pol sata sa lemilicom, i nista, nece i nece, mozel neko objasnit kako da ga skinem
Ajd please help![]()
E, to i men pojelo živce. Na kraju nemam poklopca, al mob radi ko zvjer. Riječ je o E550 koji je navodno u biti V550 (tak sam ga i sređivao repstudiom). Izgleda da su si kod tih modela dali posebno truda kod varenja tog usranog poklopca.Izvorno postao prpic
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Probat cu nabaviti lemilicu sa spicastim vrhom, pa cu onda probat, jer ova moja je u k***u
Izvorno postao darius
kod tih?
ne, već kod svih, a na najnovijim POG i LTE serijama (v360, L7, U6, V3x i sl) je poklopac još malo deblji i lemljen je na dvostruko više mjesta za ploču...zapitajte se zašto je to tako.
Jer su perverzni gadovi koji smatraju da sam serviseri smiju tud čačkat?Izvorno postao Inovator
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Bookmarks