Trebas BT serijsku vezu sa kompom i onaj famozni DUMMY internet account. Meni je tako radilo na P900.
kad mi je mob u dock station (usb) onda bez problema ide na msn (Agile messenger) preko pc-a.
a mene zanima kako da napravim takvu vezu preko bluetootha.
inace, za bluetooth koristim bluesoleil. drugacije nemogu, i neznam kako bi.
jedna stvar sto se tice bluetooth sticka; windowsi ga prepoznaju, driveri su uredni, ali ne funkcionira slanje preko bluetootha iz windowsa (nemoze nac mob, tj. ni ne pocne trazit). neznam kako to sredit.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Trebas BT serijsku vezu sa kompom i onaj famozni DUMMY internet account. Meni je tako radilo na P900.
dummy akaunt imam na mobu.
kako napravit BT serijsku vezu?
Obzirom da koristis Blusoleil ne mogu ti pomoci. Ja sam od tog softa odustao nakon tjedan dana pokusavanja. I sad sam sretan na Toshibinom stacku.![]()
jel možda ni ja ne mogu to izvesti radi BlueSoleila????:-X
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Moguce. Meni nista nije radilo s tim smecem od softa. Prije toga sam koristio Vidcomm ali on mi se isto sjebao nakon instalacije SP2 i MS generickih BT drivera. Onda sam kupio taj Blusoleil i tad mi se BT kao takav zgadio. Kasnije sam iz ocaja kupio jedan adapter i sa njim dobio Toshibin stack i sad sve super.
samo da javim, uspio sam napraviti serijsku bluetooth vezu P910 - PC preko BLUESOLEILA.
nebiste vjerovali kako je lagano, a toliko se pljuje po doticnom programu!
potrebno je napraviti ovako:
1. korak: u phone connection linku oznaciti COM port na kojem je bluetooth. (u mojem slucaju to je COM6)
2. korak: u bluesoleilu povezati povezati mob, dvostruki klik na ikonu od mobitela kada je pronadjen te od oznacenih mogucnosti odabrati ovo sto sam na slici zaokruzio, dakle bluetooth serial port service.
3. korak: to bi trebalo biti to, ako u phone connection linku za com port na kojem je BT (koji ste oznacili) pise da je connected, znaci da je veza ostvarena. sada je i mrouter aktivan.
ako prilikom odlaska na net slucajno zatrazi spajanje, odaberito dummy akaunt.
p.s. moja verzija bluesoleila je 1.6.4.0
Procedura je ista i sa Toshibom i sa Widcommom. Stvar je samo u tome kaj meni Blusoleil nije htio raditi NIKAKO.
Kod mene je malo drugačiji, ali podjednak problem. Imam p900 i Toshibin BT, serijsku vezu sam napravio, ali nikako ne mogu napravit da mi je na compu connected, stalno izbacuje (nemam sp2). Što da radim, lud sam više![]()
Toshiba sama pronadje sve servise koje podrzava uredjaj. Tako da sam siguran da ti je na P900 pronasao i SerialPort. Mozda ti je taj COM vec negdje zauzet
Bitan dio je što sam slučajno shvatio:
- pod PC SUite treba dodati com port na koji se kači preko BT-a i onda sve radi kako treba
- da se ne mora svaki put dodatno dolaziti blizu kompa. može se pokrenuti program u mobu, gnubox, on automatski pokreće spajanje na BT na kompu
imam p900 i widcomm ali nemam ovaj dummy..kakooo...nemogu dea shvatim..
Bookmarks