Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33
    Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Motorola Milestone / iPhone 3GS / iPhone 4

Poštovanje,

Molio bi Vas za pomoć oko kupovine novog mobitela. Imam trilemu između Motorola Milestone, iPhone 3GS i iPhone 4 i naravno mnogo pitanja koja stvaraju ovu zbrku.

Moje korištenje mobitela se svodi na telefoniranje i SMS dok od novog telefona želim da mi posluži i kao cestovna navigacija i muzički player (neznam dali je navigacija na telefonu jednako dobra kao prava navigacija?).

iPhone 3GS sam jedinog imao priliku pogledati i jako sam zadovoljan kvalitetom izrade, dizajnom, baterijom, izbornicima, kvalitetom displaya... Uglavnom bez zamjerki.

iPhone 4 je po specifikacijama bolji ali me jedino privlači radi više piksela što u teoriji znači i kvalitetnije wallpapere koji su mi bitni. Koliko je ova prednost u stvarnosti primjetna?
    Upoznat sam sa problemom gubitka signala što mi se naravno ne dopada.

Motorola Milestone me privlači radi mehaničke tipkovnice ali neznam koliko je jednostavna za korištenje, kakva joj je navigacija, kakva je kvaliteta reprodukcije MP3-ca u odnosu na iPhone?

Mislim da je važno napomenuti da sam korisnik Tele2 te da je zbog toga potrebno uređaj dekodirati. Čuo sam da trajno dekodiranje iPhone 4 još nije "sigurno" te da Tele2 SIM kartica nije kompatibilna?
    Dali je iPhone 3GS moguće trajno dekodirati te dali on ima problema sa radom na Tele2?

Pregledavajući oglasnike naišao sam na sljedeće cijene. Molim da me ispravite ovisno o Vašim spoznajama:
    -Motorola Milestone - minimalna cijena 2200kn
    -iPhone 3GS 16GB - cca. 2500kn
    -iPhone 4 - minimalna cijena 3700kn

Unaprijed zahvaljujem,

Bojan

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemam ti puno šta pričati. Motonav, Navigon i još mnoge su navigacije koje odlično rade na androidu. kroz mjesec dana će doći i update na froyo 2.2 na milestone. Što se tiče mp3, motorola je iole poznata što se tiče audio kvalitete kod svih aparata, u tom segmentu su relativno jaki. dosta su multimedijalnih uređaja izdali, recimo rokr serija. Jedna prednost u odnosu na iphone je i ta da milestone ima crystal talk tehnologiju za redukciju smetnji i šumova prilikom pričanja sa pozivateljem i obrnuto.

Fizička tipkovnica je meni fenomenalna. U vip je došla verzija sa izbočenim tipkama, tako da je u odnosu na prvi milestone funkcionalnost i povećana. Kvaliteta izrade je nemjerljiva, robusan telefon, naizgled nepoderiv. Gorilla staklo koje se ne može izgrebati (jedino ako ga sa staklom ideš isprobat izgrebat, onda ćeš uspjet). Iphone ti koristi raznorazne polimere, tako da ćeš morati imati obavezno screen protector.

Ja sam si nedavno preko ebaya uzeo i car mount za navigaciju za auto. fenomenalna stvar. pregledaj si malo. U odnosu na iphone i na njegove pretjerane cijene, za 2200 kuna ćeš dobiti pravi multitasking telefon, kvalitetnije izrade. Ne bih podcjenjivao iphone, ali uspoređivati bilo koji android sa iphoneom je krajnje nezahvalno.

Imam iskustva sa milestoneom već nekoliko mjeseci i nemam zamjerke. Štoviše, svako malo me iznenađuje. Nemoj sad misliti da svaki cigo svoga konja hvali, ali kad sam vidio naslov teme, odmah sam morao odgovoriti da ne bi trebao imati tu moralnu trilemu.

Evo ti segmenti zbog kojeg ja tvrdim da je milestone bolji od iphonea, nebitno bilo 3 ili 4G

1. OS i njegove mogućnosti
    2. Baterija i sposobnost regulacije clocka, ovisno o potrebi (nakon rootanja)
    3. Brzina učitavanja satelita kod navigacije
    4. originalni car mount koji je fenomenalan
    5. kvaliteta zvuka, enkodiranje videa, 3.5mm
    6. snimanje videa u D1 kvaliteti, fenomenalan rezultat
    7. kvaliteta izrade, vojničko gorilla staklo, cijelo kučište metalno.
    8. veći ekran od iphone-a.
    9. CIJENA

Lijep pozdrav.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zahvaljujem na brzom odgovoru. Budući da nemam nikakvih iskustava sa navigacijom na mobitelima, zanima me dali uređaj mora biti spojen na internet prilikom rada navigacije? Kakav je slučaj kod Milestonea a kakav kod iPhonea?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Parangal Pregledaj post
    Zahvaljujem na brzom odgovoru. Budući da nemam nikakvih iskustava sa navigacijom na mobitelima, zanima me dali uređaj mora biti spojen na internet prilikom rada navigacije? Kakav je slučaj kod Milestonea a kakav kod iPhonea?
    Kod oba je princip isti. Ne mora. Doduše, ako želiš dodatne mogućnosti, kao što su stanje na cestama, prometni kolapsi i raznorazne black funkcije kao pozicije policijskih kontrola i tako nekih stvari, za to ćeš morati biti na internetu. Za standardno korištenje navigacije, nećeš morati. Za milestone, moja preporuka Navigon.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iphone4, nokia c5
    Operater
    098,099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kad već svatko svog konja hvali da i ja kažem koju riječ
    ja mislim da i iphone4 goristi tu vrstu stakla..tj. mislim da kod novijih modela praktički su se svi prebacili na to( sudim po recenzijama na netu)
    Ja koristim iphone4 i mobitel je fantastičan..ekran je nevjerovatan, čak i na suncu apsolutno vidljiv (kažeš da je to bitno) što nije slučaj ni sa jednim amoled ekranom..
    ne gubi nikakav signal (ako ga i gubi, ja to ne primjećujem)
    ima on svojih minusa naravno a najveći je cijena pošto na možeš uzet na pretplatu..
    prema tome i ja preporučujem milestone iako bi ja osobno pričekao milestone 2 izlazi sad za koji dan(brži proc,bolja tipkovnica,bolji video itd)

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maxx75 Pregledaj post
    kad već svatko svog konja hvali da i ja kažem koju riječ
    ja mislim da i iphone4 goristi tu vrstu stakla..tj. mislim da kod novijih modela praktički su se svi prebacili na to( sudim po recenzijama na netu)
    Ja koristim iphone4 i mobitel je fantastičan..ekran je nevjerovatan, čak i na suncu apsolutno vidljiv (kažeš da je to bitno) što nije slučaj ni sa jednim amoled ekranom..
    ne gubi nikakav signal (ako ga i gubi, ja to ne primjećujem)
    ima on svojih minusa naravno a najveći je cijena pošto na možeš uzet na pretplatu..
    prema tome i ja preporučujem milestone iako bi ja osobno pričekao milestone 2 izlazi sad za koji dan(brži proc,bolja tipkovnica,bolji video itd)
    slažem se, no milestone ne koristi amoled, ako si to mislio. Što se tiče milestone 2, on će biti isto podosta skup, tako da, dovoljan će biti i milestone 1 za njegove potrebe.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za sada je odluka pala na Milestone. Poći ću do VIP centra ovih dana u nadi da ću ga imati priliku pogledati. Gledao sam Milestone 2 i slažem se da ću biti zadovoljan i sa prethodnikom.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bez razmišljanja izabrao bih iPhone 4, no to je moje subjektivno mišljenje. Razlozi za iPhone 4 (a ne Milestone):
    - puno bolji i kvalitetniji zaslon
    - bolji hardware
    - brzina rada
    - bolja organizacija glazbenih datoteka
    - vrlo senzitivan GPS receiver
    - dostupnost i kvaliteta aplikacija
    - dizajn
    Bom Chicka WahWah

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Primjetio sam iz raznih postova da iPhone 4 ima problema sa trajnim dekodiranjem i čini mi se da sam vidio da nepodržava Tele2 kartice.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Bez razmišljanja izabrao bih iPhone 4, no to je moje subjektivno mišljenje. Razlozi za iPhone 4 (a ne Milestone):
    - puno bolji i kvalitetniji zaslon
    - bolji hardware
    - brzina rada
    - bolja organizacija glazbenih datoteka
    - vrlo senzitivan GPS receiver
    - dostupnost i kvaliteta aplikacija
    - dizajn
    subjektivno, po crtama ću demantirati što mislim da nije istina:

- puno bolji i kvalitetniji zaslon - nije istina. Navedi što je bolje u iphoneovom zaslonu od zaslona milestonea?
    - bolji hardware - po čemu si to zaključio? iphone je napola polimerni/plastični telefon, dok je milestone skroz metalan.
    - brzina rada - jesi koristio milestone da bih mogao uspoređivati brzinu rada? ja jesam iphone, i demantiram ovu točku
    - bolja organizacija glazbenih datoteka - neću demantirati, no definitivno ne bi trebala biti stavka ovdje jer je to sve individualno od aplikacije do aplikacije. jednako dobrih appova ima i na marketu i na storeu
    - gps - i gore sam naveo da milestone ultra brzo učitava satelite i samim time radi fantastično. ne vidim u čemu je iphone ovdje u prednosti
    - dostupnost aplikacija - još jedna glupa stavka. jednako su dostupne kao i na milestoneu. kvalitetnije jesu jer su filtrirane, to ti jedino stoji.
    - dizajn - o ukusima se ne raspravlja.

Na kraju, sve to za duplo više novaca u odnosu na milestone... Nemam više komentara

Živio

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve sam vidio ali da se neko razlikujete sa misljenjem po svakoj stavci nisam

Ako uredjaje mozes nabaviti za istu cijenu definitivno uzmi iPhone 4 Ali ako ces iPhone placati duplo vise nego Milestone,ja to ne bi radio ni u ludilu! nisu to male pare,a sa milestonom ces takodje imati sve. Mada je diskutabilno i da li je iPhone 4 uopste bolji od Milestona,ali eto ja ti njega predlazem jer ima najbolji ekran,i rezoluciju do sada nevidjenu na mobitelima (al posto vidim da da im cijene nisu iste,i sam znas sta sam ti predlozio )
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stevan94 Pregledaj post
    Sve sam vidio ali da se neko razlikujete sa misljenjem po svakoj stavci nisam

Ako uredjaje mozes nabaviti za istu cijenu definitivno uzmi iPhone 4 Ali ako ces iPhone placati duplo vise nego Milestone,ja to ne bi radio ni u ludilu! nisu to male pare,a sa milestonom ces takodje imati sve. Mada je diskutabilno i da li je iPhone 4 uopste bolji od Milestona,ali eto ja ti njega predlazem jer ima najbolji ekran,i rezoluciju do sada nevidjenu na mobitelima (al posto vidim da da im cijene nisu iste,i sam znas sta sam ti predlozio )
    Za 2200 kuna iphone 4 ne postoji, u tome je razlika. A i da postoji, opet bi bilo vrlo diskutabilno govoriti koji je bolji. ima iphone 4 svojih prednosti, da bi riječ rekao, no ove koje su navedene u temi, zasigurno nisu.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    subjektivno, po crtama ću demantirati što mislim da nije istina:

- puno bolji i kvalitetniji zaslon - nije istina. Navedi što je bolje u iphoneovom zaslonu od zaslona milestonea?
    - bolji hardware - po čemu si to zaključio? iphone je napola polimerni/plastični telefon, dok je milestone skroz metalan.
    - brzina rada - jesi koristio milestone da bih mogao uspoređivati brzinu rada? ja jesam iphone, i demantiram ovu točku
    - bolja organizacija glazbenih datoteka - neću demantirati, no definitivno ne bi trebala biti stavka ovdje jer je to sve individualno od aplikacije do aplikacije. jednako dobrih appova ima i na marketu i na storeu
    - gps - i gore sam naveo da milestone ultra brzo učitava satelite i samim time radi fantastično. ne vidim u čemu je iphone ovdje u prednosti
    - dostupnost aplikacija - još jedna glupa stavka. jednako su dostupne kao i na milestoneu. kvalitetnije jesu jer su filtrirane, to ti jedino stoji.
    - dizajn - o ukusima se ne raspravlja.

Na kraju, sve to za duplo više novaca u odnosu na milestone... Nemam više komentara

Živio
    Argumenti:

- zaslon, kada usporedimo iPhone retina display sa većom rezolucijeom od one koju ima Milestone i fluentnost rada te odaziv zaslona, mislim da se tu nema što reći. Čak su se i protivnici iPhonea složili da trenutno iPhone (još) nema konkurenciju u tom segmentu
    - bolji hardware - 1GHz IPhone vs 600MHz Milestone ili 512mb RAM iPhone vs 256mb Milestone - mislim da je svaki komentar suvišan
    - brzina rada - mogu se dsamo nadovezati na natuknicu iznad
    - mislim da je bitna organizacija glazbenih datoteka jer čovjek traži mob za glazbu između ostalog
    - gps - na iPhoneu radi najbolje od svih mobova koje sam probao a najbliže tome su mu HTC HD2 i SE X10
    - dostupnost aplikacija - osim dostupnosti, definitivno smatram da su aplikacije bolje i grafički (pogotovo igre)
    - što se tiče dizajna, GoGs slažem se s tobom

S Milestoneom sam se igrao dosta puta jer ga ima jedan kolega, no nisam ostao impresioniran. Što se tiče Androida, iskreno, SE X10 mi je puno bolje sjela.
    Bom Chicka WahWah

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cek, SE X10 ti je puno bolje sjela sa Androidom 1.6? :O

Za zaslon se slazem, tu je definitivno iPhone bolji.
    Kakva mrtva organizacija muzike?? Pa tu je normalno iPhone bolji jer se on bazira na iTunesu...
    Ali ako mislis na playere na samomo mobitelu, tu je po meni Android (Milestone) bolji..

GPS meni radi isto i na Desireu i na iPhone 4, a vjerujem da radi isto i na Milestonu.
    Ne kuzim ovo kaj si rekao "radi najbolje od svih mobova koje sam probao". Ocito onda nisi puno mobitela isprobao pa da mozes donjet takvu presudu..

U vezi Appova se ne treba raspravljat. Appstore ima preko 300.000 aplikacija ( i sve su filtrirane ), dok ih Market ima samo 100.000.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iskreno, X10 mi je bolje sjeo. Da je imao multitouch (koji ima sad na 2.1 verziji) bio bi još bolji. Mijenjam vrlo često mobitele, pogotovo smartphone segment pa znam što pričam. No sad već spamamo pa bi bilo dobro da se vratimo na temu :-))
    Bom Chicka WahWah

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajte da ja vama malo pojasnim nešto o tom crnom displayu na iphoneu. Em nije bitna veličina (ionako je manji od milestonea), em je rezolucija neprimjetno veća na iphoneu. Zašto onda svi uzdižu u nebesa taj zaslon od iphonea? Zato što je prvi napravio kapacitivni ekran za mob? Ok, legenda je. Idemo dalje. U kontekstu najboljeg ekrana, iphone se diči time što je najprecizniji. Dakle, iphone ima najprecizniji ekran od svih trenutno na tržištu. I to je ono što ga toliko uzdiže iznad svih. Ni rezolucija, ni kvaliteta izrade, ni veličina. A ta preciznost je daleko najsporednija stvar, jer se danas preciznost ekrana mjeri gotovo u nanometrima.

Ajmo malo o harveru koji si naveo. za 3000 kuna manje kupit milestone i nakon clokanja imaš 1330MHz procesor, koji je puno bolji, štedljiviji i kvalitetniji nego na iphoneu, ja bi se zapitao o hardveraju. Nadalje, 256 rama manje, za 3000 kuna manje, još uvijek mislim da je savršena računica.

Brzina rada? također se nadovezujem na ovo gore. 330 MHz više na milestoneu.

Što se tiče gps-a, svi androidi su bili suočeni sa sporim učitavanjem gps-a. nakon što je izašao fix, tog problema više nema. I ja sam isprobao n smartphonea, pa ne mogu reći da je na iphoneu gps bolji nego na milestoneu.

Kao što sam rekao, organizacija glazbe je individualna. Ovisi što kome bolje leži. To ne bi uopće trebao biti segment ove usporedbe.

U vezi appova nisam raspravljao. Rekao sam da je pristupačnost aplikacija jednaka i na app storeu i na marketu. O kvaliteti aplikacija se nema šta raspravljati, apple ima 300 000 aplikacija. No opet, apple nije dao ljudima slobodu "Pisanja". Android je. i rast aplikacija je nemjerljivo veći od onoga kod applea.

Ovo nije offtopic, već jednostavna usporedba iphonea sa milestoneom.

I kao završno: molim da svi u ovoj temi pročitate kada je izdan milestone i kada je izdan iphone4. Iphone 4 bi po tom segmentu trebao biti Bog i batina. A to zasigurno nije. Ni po cijeni, ni po mogućnostima.

17. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče overclockanja, ne bih to nikad radio niti sam ikad radio. Time se automatski gubi garancija jer čisto sumnjam da to proizvođač preporuča i odobrava. Tako da Milestone ima 600MHz a ovo ostalo je već rizik.
    Što se tiče cijena, razlika u cijeni im nije 3.000kn već 1.000-1.500kn u oglasniku a na pretplatu čak i manje kad bi išli uspoređivat. I mislim da vrijedi tih 1.000kn razlike.
    Velim, igrao sam se s Milestoneom, čak sam razmišljao i o kupovini istog jer djeluje kvalitetno, no u usporedbi s iPhoneom 4 nema šanse.
    Bom Chicka WahWah

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče overclockanja, ne bih to nikad radio niti sam ikad radio. Time se automatski gubi garancija jer čisto sumnjam da to proizvođač preporuča i odobrava. Tako da Milestone ima 600MHz a ovo ostalo je već rizik.
    Što se tiče cijena, razlika u cijeni im nije 3.000kn već 1.000-1.500kn u oglasniku a na pretplatu čak i manje kad bi išli uspoređivat. I mislim da vrijedi tih 1.000kn razlike.
    Velim, igrao sam se s Milestoneom, čak sam razmišljao i o kupovini istog jer djeluje kvalitetno, no u usporedbi s iPhoneom 4 nema šanse.
    Overclockao sam milestone do 1330MHz bez podizanja voltaže. Inače, ne gubi se time garancija, niti ima štete po procesoru, jer ako dođe do pregrijavanja, mobitel se resetira. vrlo jednostavno.

Na temelju individualne procjene kažeš da milestone nema šanse sa iphone-om. Ja tvrdim činjenično obrnuto.

NHF El Nino, argumentirana rasprava, nema tenzije između nas, mi smo si uvijek ok, zar ne? Budi pozdravljen.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako se već spominje cijena mislim da je to apsolutno neozbiljno raspravljati o cijeni... svaki mob u tom rangu (x10), pa ćak i dosta lošiji mobiteli (c6) su u t-mobile pretplati skoro u svakoj tarifi skuplji od iphone-a.... zbog čega? zbog toga što je kod nas taj telefon debelo precjenjen, pa ga onda možeš jedino imati ako se vežeš za ugovor, a na ugovor je bagatela.... dok se ostali mobiteli ravnaju po preporućenoj cijeni....

"ipone je spejs šatl (haha) za sve ostale telefone" zbog toga što ima vrlo jaku reklamu, a pitanje funkcionalnosti i kvalitete padaju u drugi plan... tako da mislim da je milestone ili čak x10 za puno manje novaca bolji i funkcinalniji telefon i nisu softwerski ograničeni....

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    Overclockao sam milestone do 1330MHz bez podizanja voltaže. Inače, ne gubi se time garancija, niti ima štete po procesoru, jer ako dođe do pregrijavanja, mobitel se resetira. vrlo jednostavno.

Na temelju individualne procjene kažeš da milestone nema šanse sa iphone-om. Ja tvrdim činjenično obrnuto.

NHF El Nino, argumentirana rasprava, nema tenzije između nas, mi smo si uvijek ok, zar ne? Budi pozdravljen.
    Naravno da smo si dobri, zar si sumnjao u suprotno! :-)) Ovo je samo debata, a i nadam se da će koristiti kolegi da izabere mob. Svatko svoga konja hvali, to je uvijek tako :-)) Činjenica je da tebi više leži Milestone a meni iPhone i oboje ćemo naći razloge da to argumentiramo.
    Tak da je sve OK
    Bom Chicka WahWah

22. 'Hvala' kaže:

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    3GS 32Gb
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    3.005
    Nivo
    12
    Bodovi: 3.005, Nivo: 12
    Bodovi: 3.005, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaj se tiće brzine, meni nije tolko bitno dal će mi mobitel otvorit poruke za 3 ili 1 sekundu. Doduse imao sam samo 3g-a ali iOS je isti na svima. Kad bih birao mobitel sa androidom ili iOS-om uvjek bih odabrao android. Svi forsirate taj app store, istina ima 300000 aplikacija, ali iskreno koliko je tih aplikacija zaista upotrebljivo? Tolko ima pizdarija kaj nemaju veze s vezom (ima valda 100 fart programa koji su ciste gluposti, kao sigurno desetak programa koji tjeraju komarce bla bla bla). Istina, ima ih i na androidu, ali android mozes personalizirati do mile volje, dok o tome iOS moze samo sanjati. I taj retina displey, izdizete ga u nebesa, strašno bitno dal mobitel ima koju nijansu boja vise. Sa displayom na hero-u sam sasvim zadovoljan, bolji ekran mi nije potreban. Sad dolazim do fucking itunesa, koja je to glupost, a procedura stavljanja pjesmi, playliste skoro ko sveto pismo . Preporodio se na herou i sa windows explorerom (copy paste ) I plus milestonu idu i custom romovi. Tako da ti mobitel nemoze brzo dojaditi.

Čitajući vase postove vidim da ste postali picajzlce ( ovaj mob ima tri nijanse bolje vise, 3 sekunde prije otvori poruke, bla bla bla). A kaj da se morate vratiti na 3310? bi umrli od muke?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iphone4, nokia c5
    Operater
    098,099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eh da se i nadovežem na raspravu, pošto kad je u pitanju iphone uvijek dođe do prepucavanja..nepotrebno
    kao u svemu tako je i tu u pitanju odnos uloženo-dobiveno..
    tako da iako sam vlasnik iphone 4, preporučujem milestone zbog niže cijene..(da ih uzimaš na pretplatu bila bi druga priča)
    3gs ne bi uzimao u obzir zbog slabe baterije..
    sve u svemu, vrlo jednostavna odluka kad malo bolje razmisliš

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno se razvila rasprava

iPhone4 mi je u ovom trenutku skup a pošto ni 3GS-u nisam pronašao zamjerku mislim da bi prije potražio 3GS. Također neznam kako bi se iPhone 4 snašao sa Tele2.

Nakon ove prethodne rečenice u kojoj sam otpisao 4-orku znam da će svi reći da idem na Milestone ali ga nemogu pronaći da se prodaje meni u blizini. Mislim da ću se okrenuti pronalasku 3GS-a koji ću prije kupovine imati priliku pogledati i znati koga ću tražiti ako budem prevaren

Prijateljica je za svoj 3GS kupila navigaciju i platila ju oko 300,00USD. Hoću li i ja sa 3GS-om biti osuđen na plaćanje tog iznosa ili ju mogu pronaći besplatno ili prebaciti sa njenog telefona?

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u svakom slučaju mislim da je 3gs puno prihvatljivija i realnija opcija nego i4, ako ti ne treba kamera i "svemirski" display tako da je to puno bolje... iako, mislim da milestone možeš otići probati u neki dućan, a ako nađeš prihvatljivu cijenu uz garanciju mislim da nebi trebalo biti nikakvih problema, jer ako imaš garanciju svejedno ti je...

i još nešto ako uzmeš android nema takvih sranja s navigacijom samo odeš na cafe.mobil skineš si koju želiš i po tutorialu je instaliraš, puno si slobodniji što se tiče korištenja softwera, puno,puno....

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Parangal Pregledaj post
    Stvarno se razvila rasprava

iPhone4 mi je u ovom trenutku skup a pošto ni 3GS-u nisam pronašao zamjerku mislim da bi prije potražio 3GS. Također neznam kako bi se iPhone 4 snašao sa Tele2.

Nakon ove prethodne rečenice u kojoj sam otpisao 4-orku znam da će svi reći da idem na Milestone ali ga nemogu pronaći da se prodaje meni u blizini. Mislim da ću se okrenuti pronalasku 3GS-a koji ću prije kupovine imati priliku pogledati i znati koga ću tražiti ako budem prevaren

Prijateljica je za svoj 3GS kupila navigaciju i platila ju oko 300,00USD. Hoću li i ja sa 3GS-om biti osuđen na plaćanje tog iznosa ili ju mogu pronaći besplatno ili prebaciti sa njenog telefona?
    Što se tiče stavljanja navigacije, moraš napravit jailbreak i sve aplikacije će ti biti dostupne bez plaćanja. Cijeli postupak traje par minuta i jako je jednostavan tako da nemaš problema u tom pogledu.
    Bom Chicka WahWah

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-08-2010, 12:16
  2. iPhone 2G i pokretanje iPhone OS 4.0
    By Horsch in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 06-05-2010, 10:08
  3. iPhone Music station??iPhone docking
    By 2Crazy in forum iPhone 2/3G/3GS