U velikoj sam problematici, neznam ni sam vise sta da radim pa bih vas zamolio za misljenje, ovako, kupio sam laptop i naravno treba mi internet, posto ne dolazi u obzir 'zicani' internet fokusirao sam se na broadbend (usb) internet, ali situacija je tako zalosna da je to strasno, uglavnom prvo i osnovno nema u ponudi flata?? Paketi su relativno premali a pretplate prepreskupe, dok je pak prepaid internet jos zalosniji, premali paketi a i dosta skupi. Dakle ipak sam se prinudno morao fokusirati na pretplatu, medjutim evo malo i o pretplati i operaterima, Tele2 nudi najveci paket od samo 5+1GB sto je premalo, T-mobile pak nudi samo 10GB i to za paprenu cijenu sto je takodjer premalo/preskupo, dok je ajmo rec najpovoljniji VIP sa akcijom do 31.10. a to je 12GB za 200kn. Odmah sam eliminirao i Tele2 i T-mobile jer to sto nude je jednostavno premalo, nepovoljno i preskupo. E sada me zanima sljedece, nudi li jos tko u HR broadbend net? Nudi li netko koji povoljniji paket a da ja neznam? Ili je trenutacno u HR najpovoljniji VIP i paket 12GB? Kakav je VIP u praksi? I jos ovo, vrijedi li sacekati do Bozica cekajuci nekakve mozebitne nove pakete? Iako cisto sumnjam u to, jer sva tri operatera su odnedavno ponudili ove nove pakete/pretplate. A kada se vezem na 24 mj. nema povratka. Ali moram dati zakljucak a to je da su paketi stvarnoooo jadni i prezalosni. Ali drugog izbora nemam. Molim vasa iskustva.

Odgovori uz citat

Bookmarks