Priča je poduža no da je skratim. U 11 mj.2012. uzeo sam IP 5 na Ugovor 24 mj misleći da mi je nositelj tarife broj 098 a broj 099 drugi broj tarifa je bila Obitelj +M. Sada su ponuđene nove tarife i ja zovem SZK sa 098 i mjenjam tarifu u OBITELJ XL kojoj je cijena 300 kuna uz objašnjenje agentice da imam i multimedijski paket na taj broj. Ali na taj broj 098 taj isti paket nemam jer je ustanovljeno da mi je u T centru u Zaboku u 11 mjesecu lik napravio drugi ugovor gdje je nositelj broj 099....... Promjena tarife rađena sa drugog broja 098 a u razgovoru sa drugim agentom rečeno mi je da tarifu može promijeniti samo nositelj 099. Pišem dopis T-com i molim da mi se prebaci nositelj tarife na 098, ali oni odgovaraju da je to nemoguće jer je nositelj 099. Molim i kumim njih SZK da se to jednim klikom miša da rješiti ali oni tvrde samo svoje. Ja ih molim samo za promjenu nositelja tarife i da sve ostalo trajni nalog i sl je tako i tako na moje ime i da oni sa time ništa ne gube ali jbg oni ne popuštaju kao da nešto gube. Gubim ja jer puno mojih kolega ima sadašnji broj 098 a i ovaj mob.može primati taj multimedijski paket. Da li je neko imao sličan problem? Mogu raskinuti Ugovor u krajnjem slučaju, a mogu i ići na broj 099....ali ipak htio bi zadržati ovaj 098....
Nije mi jasno kakvu tu oni imaju štetu i zašto taj jb T-mobile mi stvara takve probleme. Kad te trebaju nuđaju ti brda i doline a kad treba izaći u susret onda su jebeno drski. Napustiti ih i preći na drugog operatera...