Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2008
    Bodovi
    4.944
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.944, Nivo: 16
    Bodovi: 4.944, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nositelj broja

Priča je poduža no da je skratim. U 11 mj.2012. uzeo sam IP 5 na Ugovor 24 mj misleći da mi je nositelj tarife broj 098 a broj 099 drugi broj tarifa je bila Obitelj +M. Sada su ponuđene nove tarife i ja zovem SZK sa 098 i mjenjam tarifu u OBITELJ XL kojoj je cijena 300 kuna uz objašnjenje agentice da imam i multimedijski paket na taj broj. Ali na taj broj 098 taj isti paket nemam jer je ustanovljeno da mi je u T centru u Zaboku u 11 mjesecu lik napravio drugi ugovor gdje je nositelj broj 099....... Promjena tarife rađena sa drugog broja 098 a u razgovoru sa drugim agentom rečeno mi je da tarifu može promijeniti samo nositelj 099. Pišem dopis T-com i molim da mi se prebaci nositelj tarife na 098, ali oni odgovaraju da je to nemoguće jer je nositelj 099. Molim i kumim njih SZK da se to jednim klikom miša da rješiti ali oni tvrde samo svoje. Ja ih molim samo za promjenu nositelja tarife i da sve ostalo trajni nalog i sl je tako i tako na moje ime i da oni sa time ništa ne gube ali jbg oni ne popuštaju kao da nešto gube. Gubim ja jer puno mojih kolega ima sadašnji broj 098 a i ovaj mob.može primati taj multimedijski paket. Da li je neko imao sličan problem? Mogu raskinuti Ugovor u krajnjem slučaju, a mogu i ići na broj 099....ali ipak htio bi zadržati ovaj 098....
    Nije mi jasno kakvu tu oni imaju štetu i zašto taj jb T-mobile mi stvara takve probleme. Kad te trebaju nuđaju ti brda i doline a kad treba izaći u susret onda su jebeno drski. Napustiti ih i preći na drugog operatera...
    Pitaj jer bolje je biti glup pet minuta, nego cijeli život.

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    96.961
    Nivo
    75
    Bodovi: 96.961, Nivo: 75
    Bodovi: 96.961, Nivo: 75
    Ukupna aktivnost: 99,5%
    Ukupna aktivnost: 99,5%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teško da ćeš nešto napraviti u svoju korist , imao sam sličnih problema s prebacivanjem 098... broja s Firme na privatno , pa su mi na krivi broj stavili nositelja , računi su dolazili pola na Firmu koja više ne radi i pola na broj kojemu je korisnik dijete ... Pokušao sam s njima doći na kraj i uspio sam , ali "ratovao" sam s njima punih 7 mjeseci , na T-Centru bio sam 10_tak puta , zvao sam Help-Desk ni sam neznam koliko puta . Rekli su da mi ništa ne mogu napraviti i da se javim svom predstavniku koji mi je mjenjao ugovor , odnosno tarifu s Firme na privatno ... Ja još uvjek neznam na kojoj sam tarifi i koji je broj nositelj ... Njihov predstavnik se kune da mi to nije on napravio i da neka napišem e-mail ili pismo T-Com_u ... To sam isto učinio , ali dobio sam odgovor da mi ne mogu ništa srediti i da oni prema presliki koju sam poslao ne mogu ustanoviti koji je to njihov suradnik . Znam toga tipa (predstavnika) i pokušao sam se dogovorit , ali nije išlo , dok nisam otišao na T-Com i napravio "rusvaj" da je gotovo , došla policija i skupilo se nekoliko "glavonja" koji su u par klikova na računalu sredili situaciju u kojoj sam se nalazio ...

Što se tiče drugih operatera , neznam ! Koliko čujem oni sa "onom ružnom ovcom" još su gori , a ni drugi i veći od njega nisu ništa bolji ... Svi su oni dobri , dok te ne na vuku , ali kako , pa sa takvim nekim telefonom koji si dobio , imaš IPhone5 i sad umjesto da se praviš važan , sad trpi i svađaj se s njima ...
    Ja sad imam pretplatu isto kao i prije , ali produživao ugovor uz kupnju novog aparata za nositelja i i ostale dvoje korisnika , nisam i neću . Kupio sam lijepo preko "Njuške" novog HTC One i uživam u svom telefonu , a oni neka zovu i šalju predstavnike za produženje koliko hoće , jednostavno ignoriram i idem dalje slobodan ko' ptica , kad mi pukne mogu prijeći na operatera kojeg hoću ili na bonove po izboru . Ima tih "bonbona" "rajčica" pa čak i neki veliki Trgovački centri imaju svoje telefone (mrežu) ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedino pravilo je - pisano pravilo.
    ako imaš crno na bijelo da je po 098 produžen ugovor i kupljen iP5 onda to dostavi (kopiju dakako) i imaš rješenje.

meni nedavno utvrdili da imam još tri mjeseca do isteka. pokazao ugovor iz lipnja 2011. i ispravili svoju dokumentaciju.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 10
    Posljednji post: 12-12-2012, 18:10
  2. Prebacivanje broja
    By beetleman in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 03-10-2007, 22:22
  3. Biranje broja?
    By svabo_ng in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 06-05-2007, 13:22