Teško da ćeš nešto napraviti u svoju korist , imao sam sličnih problema s prebacivanjem 098... broja s Firme na privatno , pa su mi na krivi broj stavili nositelja , računi su dolazili pola na Firmu koja više ne radi i pola na broj kojemu je korisnik dijete ... Pokušao sam s njima doći na kraj i uspio sam , ali "ratovao" sam s njima punih 7 mjeseci , na T-Centru bio sam 10_tak puta , zvao sam Help-Desk ni sam neznam koliko puta . Rekli su da mi ništa ne mogu napraviti i da se javim svom predstavniku koji mi je mjenjao ugovor , odnosno tarifu s Firme na privatno ... Ja još uvjek neznam na kojoj sam tarifi i koji je broj nositelj ... Njihov predstavnik se kune da mi to nije on napravio i da neka napišem e-mail ili pismo T-Com_u ... To sam isto učinio , ali dobio sam odgovor da mi ne mogu ništa srediti i da oni prema presliki koju sam poslao ne mogu ustanoviti koji je to njihov suradnik . Znam toga tipa (predstavnika) i pokušao sam se dogovorit , ali nije išlo , dok nisam otišao na T-Com i napravio "rusvaj" da je gotovo , došla policija i skupilo se nekoliko "glavonja" koji su u par klikova na računalu sredili situaciju u kojoj sam se nalazio ...
Što se tiče drugih operatera , neznam ! Koliko čujem oni sa "onom ružnom ovcom" još su gori , a ni drugi i veći od njega nisu ništa bolji ... Svi su oni dobri , dok te ne na vuku , ali kako , pa sa takvim nekim telefonom koji si dobio , imaš IPhone5 i sad umjesto da se praviš važan , sad trpi i svađaj se s njima ...
Ja sad imam pretplatu isto kao i prije , ali produživao ugovor uz kupnju novog aparata za nositelja i i ostale dvoje korisnika , nisam i neću . Kupio sam lijepo preko "Njuške" novog HTC One i uživam u svom telefonu , a oni neka zovu i šalju predstavnike za produženje koliko hoće , jednostavno ignoriram i idem dalje slobodan ko' ptica , kad mi pukne mogu prijeći na operatera kojeg hoću ili na bonove po izboru . Ima tih "bonbona" "rajčica" pa čak i neki veliki Trgovački centri imaju svoje telefone (mrežu) ...

Odgovori uz citat
Bookmarks