Do T-coma. Nisi jedini, ima još ljudi.
Meni je pala brzina na 0.33Mbita danas, pa sam zvao i resetirali su konekciju i sve ok poslije.
Uglavnom, do njih je.
Eto prije par dana mi je počela pucati konekcija. Pukne jedno 2-3 puta na dan u intervalu od jedno 10 minuta. Modem mi je cijelo vrijeme upaljen (uključujući WiFi). Jel ima to veze sa konekcijom ili je nešto drugo. Dok konekcija pukne na modemu ( Thomson TG782i ), ledica za internet uopće ne svijetli dok ledice za Broadband i WiFi, te Phone link svijetle. Jel do modema ili T-Coma.
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Do T-coma. Nisi jedini, ima još ljudi.
Meni je pala brzina na 0.33Mbita danas, pa sam zvao i resetirali su konekciju i sve ok poslije.
Uglavnom, do njih je.
hvala. ali meni brzina ne pada nego bas pukne konekcija. a dobro nazvat cu ih pa se malo porazgovarat :-)
Sent from my XperiaX8
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Evo, ista stvar i u Rijeci, podrucje Kozale...
Mjenjali modem, al se stvar ponavlja. Jos T-Com "strucnjaci" ocito nisu shvatili da imaju ozbiljnijih problema jer gresku opravdavaju: "lokalnim problemom na vanjskim instalacijama u ulici" rofl...
A vjerojatno im rade ljudi za kikiriki pa neznaju ni ustanoviti problem
U T-com su sami sebi zakomplicirali život. Osnivanjem jedinstvenih službi za korisnike nestao je neposredni kontakt između servisne službe i korisnika. Ovo što se danas događa u komunikaciji s T-comom nije ništa drugo nego pokvareni telefon.
Koliko ljudi zna da je T-com nedavno mijenjao adrese DNS poslužitelja!? Još je razumljivo da to ne znaju privatni korisnici, ali da to o tome ne obavijeste poslovnog korisnika i to ne baš malog nije shvatljivo.
Inače ako nekom zatreba, novi DNS je 195.29.166.116 alternativni DNS 195.29.166.117.
Oni kojima puca konekcija mogu probat ručno upisat DNS, jer iako bi trebali, T-comovi routeri ne uspijevaju uvijek automatski povući DNS.
Ja na racunalima imam postavljen Getwej za DNS, znaci 192.168.1.1 tako da se koristi onaj koji ruter dobije automatski od centrale...
ali prije par dana sam promjenio u ruteru i stavio da se koristi googleov DNS 8.8.8.8
Bookmarks