Do T-coma. Nisi jedini, ima još ljudi.
Meni je pala brzina na 0.33Mbita danas, pa sam zvao i resetirali su konekciju i sve ok poslije.
Uglavnom, do njih je.
Eto prije par dana mi je počela pucati konekcija. Pukne jedno 2-3 puta na dan u intervalu od jedno 10 minuta. Modem mi je cijelo vrijeme upaljen (uključujući WiFi). Jel ima to veze sa konekcijom ili je nešto drugo. Dok konekcija pukne na modemu ( Thomson TG782i ), ledica za internet uopće ne svijetli dok ledice za Broadband i WiFi, te Phone link svijetle. Jel do modema ili T-Coma.
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Do T-coma. Nisi jedini, ima još ljudi.
Meni je pala brzina na 0.33Mbita danas, pa sam zvao i resetirali su konekciju i sve ok poslije.
Uglavnom, do njih je.
hvala. ali meni brzina ne pada nego bas pukne konekcija. a dobro nazvat cu ih pa se malo porazgovarat :-)
Sent from my XperiaX8
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Evo, ista stvar i u Rijeci, podrucje Kozale...
Mjenjali modem, al se stvar ponavlja. Jos T-Com "strucnjaci" ocito nisu shvatili da imaju ozbiljnijih problema jer gresku opravdavaju: "lokalnim problemom na vanjskim instalacijama u ulici" rofl...
A vjerojatno im rade ljudi za kikiriki pa neznaju ni ustanoviti problem
U T-com su sami sebi zakomplicirali život. Osnivanjem jedinstvenih službi za korisnike nestao je neposredni kontakt između servisne službe i korisnika. Ovo što se danas događa u komunikaciji s T-comom nije ništa drugo nego pokvareni telefon.
Koliko ljudi zna da je T-com nedavno mijenjao adrese DNS poslužitelja!? Još je razumljivo da to ne znaju privatni korisnici, ali da to o tome ne obavijeste poslovnog korisnika i to ne baš malog nije shvatljivo.
Inače ako nekom zatreba, novi DNS je 195.29.166.116 alternativni DNS 195.29.166.117.
Oni kojima puca konekcija mogu probat ručno upisat DNS, jer iako bi trebali, T-comovi routeri ne uspijevaju uvijek automatski povući DNS.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja na racunalima imam postavljen Getwej za DNS, znaci 192.168.1.1 tako da se koristi onaj koji ruter dobije automatski od centrale...
ali prije par dana sam promjenio u ruteru i stavio da se koristi googleov DNS 8.8.8.8
Bookmarks