Gotovo sam siguran da je tako potvrdio jedan clan foruma jer su to dve akcije nepovezane jedna sa drugom
Da li je tko koristio ovu uslugu?
http://www.tele2.hr/kupi-bon/
Da li se dobije 50% više iz akcije zauvjek?
Znaći da li se dobije pri nadoplati bona od 100kn 50kn za zauvijek akciju te 25 za akciju preko interneta
100+50+25=175
Gotovo sam siguran da je tako potvrdio jedan clan foruma jer su to dve akcije nepovezane jedna sa drugom
Probao sam kupiti bon ali mi kažeA ja na Tele 2 već dvije godineMorate aktivirati karticu, napravite prvi poziv i pokušajte ponovo
Debitno karticom se ne moze kupiti,samo kreditnom i to je DEBELI minus,jee nisu svi s redovnim primanjima.
prolazi to dobije se 100+50+25=175 zena kupila...
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Tele2 predstavio i Android aplikaciju "kupi bon"! Kupi bon
Može se kupiti i sa debitnom karticom
!!!
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Naravno da jesam,tako piše u uvjetima korištenja...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
a jel to oib obvezatan? i zasto ako jest
Može se, provjereno,
ekipa nek se vrati na trening![]()
super to bi trebalo biti stalno tako!!
da barem produze i dalje...
Po mom iskustvu, isplati im se poslati prijedlog jer stvarno čitaju to. Ja sam registriran preko moj.tele2 i tamo im svako malo napišem neki prijedlog i uvijek se u budućnosti pojavi neka slična stvar koju sam predložio. Pošaljite im da stalno produže promociju, ili nek ju uvedu pod normalno. Ja sam im već poslao (kad je trebala isteči u travnju) i poslat ću im opet![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Akcija +25% ide i dalje. Danas uplaceno 50 kn i dobiveno dodatnih 12,5 kn na racun. Zvao sluzbu za korisnike neki dan i pitao da li akcija zavrsava 30.06. i rekli mi da oni nemaju takav info.
Bookmarks