Jedini koji varaju u cijeloj pricu su T-mobile koji hoce zgrnuti brutalne novce....
Pozdrav.. evo pitat cu nesto ovdje buduci da je ovo forum na kojem se 98% prica o mobitelima
Zasto su cijene iphone-a toliko šarene
U tmobile-u iphone 3gs 32gb kosta 7598,00 kn (samo uređaj) sto je uzasno velika cijena
U njuskalu pak ima oglasa za isti model znaci 3gs 32gb od 1800 kn pa do 5000 kn.. i svi oni kazu da je mobitel original, nov, zapakiran, nikad koristen, da ima garanciju i sl.
Buduci da ja kupujem trenutno takav mobitel a nemam 7500 kn da ga kupim u tmobile-u odlucio sam se za kupovinu prek njuskala.. nije mi jasno zasto ih prodaju po tako jeftinoj cijeni od cca 2000 kn ( jeftino naspram tmobile-ove cijene) ako je u tmobile-u 7500 kn.. meni je jedino objasnjenje za to da se tu radi o nekoj prevari.. eventualno ih moze bit par koji su dobili jeftinije mob zbog onih bodova tarifa i tak neceg slicnog..
Evo zanima me vase misljenje i pogotovo misljenje onih koji prodaju iphoneove na njuskalu i ovo citaju..
Hvala ljudi i pozdrav![]()
Zadnji uredio imaticx : 25-08-2010 u 23:15
Jedini koji varaju u cijeloj pricu su T-mobile koji hoce zgrnuti brutalne novce....
slažem se sa prethodnim komentarom i pazi dobro ako nisi prije imao iphone da ti neko ne uvali kopiju..ima dosta vjernih kopija.... i nijedan iphone iz applea nema dual sim, tv i radio(nema integrirani), rezervnu bateriju i sl
iphone koji u t-mobileu košta +7000 kn (vjerujem ti na riječ, nisam provjeravala) je bez ugovorne obveze. možda je čak i tvornički otključan. naravno, nitko normalan neće ga kupiti po toj cijeni. no korisnici t-mobile mreže koji produžuju pretplatu, iphone kupuju po znatno nižim cijenama. tako sam ja svoj 3G prije godinu dana kupila za 1 kn (produženje pretplate + zamjena bodova). sada se 3GS po istim uvjetima može kupiti za par stotina kuna, ovisno o visini pretplate.
čovjek koji koristi pretplatu i ima mogućnost kupiti iphone za 200-300 kn, naravno da će ga i uzeti, znajući da bez problema na njemu može zaraditi cca dvije tisuće kuna. i to je sva mudrost. o nekakvom varanju kupaca mislim da nema govora, naprotiv.
tko kupuje iphone iz oglasnika, obavezno mora tražiti t-mobile garanciju i račun.
ovi oko 2K kn su zakljucani na neku mrezu znaci kad izade upgrade ios-a moras cekat unlock da izade za njega...
a ovi od 5K kn su ti najcesce iz italjije i oni su tvornicki otkljucani....
jeli ko zna koliko je dosa iphone 3gs kad je izasa u tarifi za obitelj 500 ili nekoj sličnoj
zanima me da znan koliko će doći otprilike iphone 4...moze netko pretpostaviti otprilike??
U Simpa paketu je 4798 kn.
Cijene 3gs u tarifama su iste, možda su jeftinije za 100 kuna.
nisu bas...pogledaj malo bolje....pogotovo ako je razlika u veličini tarife....a jeli mi mozes reći koliko je dosa u tarifi (u bilo kojoj) iphone 3gs kad je izasa tek
koliko sam cuo ovi u t comu sto kupis za 7500kn je i dalje zakljucan nemozes navodno dobit otkljucan bez obzira na cijenu
aha...ček to znači da si moga uzet iphone 3gs za 1 kunu u pojedinim tarifama čim je dosa na trziste....znači moguće je tako i sa iphonom 4, ako bude tako uzet ću ga čim dođe u t-mobile u tarifi "tarifa za obitelj 500"
3GS 16 GB je bio za 1 KN u i 500.
Bookmarks