Ma vjerojatno Motorola ima vecu prodaju u USA,dok SE vlada u Europi,nisam ocekivao da ce biti drugi...
Pošto je ovo forum o mobitelima, evo malo podataka koliko se mobitela prodalo tijekom prošle godine (u komadima i u postotcima; po proizvođaču)
na kraju 2007.godine, u svijetu je prodano preko 1.15 milijardi mobitela, dok je 2006.go prodano 990.9 milijuna mobitela, što je porast od 16%
Tabela prodanih mobitela (i udjela na tržištu) za 2007. i 2006.godinu
Nokia je i dalje vodeća i bilježi rast.
Motorola je još uvijek na drugom mjestu, ali ima veliki pad udjela na tržištu)
Samsung je treći ispred SonyEricsson-a ...
Zanimljivo...
Mene čudi da je motorola još uvijek na drugom mjestu... mislio sam da će to biti SE...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma vjerojatno Motorola ima vecu prodaju u USA,dok SE vlada u Europi,nisam ocekivao da ce biti drugi...
mene jako cudi da je sony ericsson tek na 4. mjestu..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jesu li ovo podatci samo za američko trržište ili svjetsko???
SE kad je ulazio u trziste startao je samo s T68i..dok ostali modeli su mu bili katastrofa i narusili image. mislim da je to glavni razlog..a i sto je ponajprije namjenjen mladjim ljudima..no, situacija bi se trebala popraviti kroz tri godine..jer kako su poceli izbacivati svakakve modele..za 10ak god, mogli bi i nokiju dostici .
i mene veoma cudi... da je SE tek na 4. mijestu... nevjerovatno... ocekivao sam ih na 2.
###1410989180026
Po meni sve očekivano, Motoraola je jaka u USA dok Nokija i nije tako kao u EU i ostatku. SE je u EU stvarno jak igrač, a ako se ne varam pred par godina je i LG bio ispred SE.
da, lg , pa ko jos ima lg? heh, ni moto bas ne viđam, samsung ovi ludi japaneri kupuju s onim 10mpx kamerama...
i ja sam ocekivao da je s.e. blizu nokie, među prva 2, izgleda da je samo europa luda za s.e.ima.. neobicno
bio nekad oglas...
Bookmarks