Da li netko zna koju stranicu gdje ima za downloadati java softwere ili programe poput messengera, facebooka, nekih igra itd...
Da li netko zna koju stranicu gdje ima za downloadati java softwere ili programe poput messengera, facebooka, nekih igra itd...
a otidji na mobile9
java ko java
Već sam tamo gledao i ima tamo svašta, ali je problem to što ja odaberem LG KM900 Arena i odaberem Java Sofrwers i kada kliknem na neki softwer i onda vidim da ljudi komentiraju koji imaju i Nokiu koja nije touch-screen.
Pa me zanima da li će ti softweri raditi i na Areni koja je touch screen. (Pogledaj i sam). Inače još nemam Arenu, ali ju planiram kupiti za tjedan dana pa se informiram jer se dvoumim između Arene i Nokie 5800.
A ako ti je do aplikacija, uzmi nokiu. Jbg, arena je dummy, nemos na njega svakakve aplikacije stavit, a nokia je symbian, imaš gro aplikacija za njih. Ali u tehnologiji, kameri, dizajnu, brzini, multimediji, kvaliteti izrade, touchu, modifikacijama, itd. arena je bolja.
A nije meni do aplikacija, ali nije loše da mošeš staviti barem neke korisne.
Inače, aplikacije su mi zadnja stvar u razlozima za kupnju mobitela.
Da li se Arena može (barem malo) mjeriti po reprodukciji glazbe s Nokiom 5800 Xpress Music, tj. da li je od kakve koristi onaj Dolby?
Zadnji uredio frish : 05-05-2009 u 07:06 Razlog: Molim te, odluči se o čemu će tema biti. Naslovio si ju tako da te zanima software koji na njoj šljakao, pa te molim da ne skrećeš sada u kvalitetu zvuka.
Kao što rekoh, arena u svakom pogledu osim symbianu nadmašuje nokiu. Ako ti nije do aplikacija, arena je mob za tebe.
getjar.com
Bookmarks