Ljudi stvarno je žalosno da nema na ovom forumu ko može pomoći i napisati nešto o tome!
Lijep pozdrav!
Pokušao sam na forumu naći kako da stavim novi WM6.5 na svoj Touch HD ali nisam mogao nikako naći , pa bi molio nekog ako bi mi mogao objasniti korak po korak kako da to napravim buduči da nisam previše stručan u tim stvarima!
Unaprijed HVALA
Zadnji uredio pixavz : 28-06-2010 u 21:06
Ljudi stvarno je žalosno da nema na ovom forumu ko može pomoći i napisati nešto o tome!
skini prvo Olnexov HardSPL 1.56:
forum.xda-developers.com/attachment.php?
Long live Rock 'n Roll
skinuo sam i pokrenuo ga i sada mi piše
BLAC100 32M
SPL-1.56.Olinex
MicroP-BlackStone (LED) v6
Sada želim preko BlackstoneRUUWrapper ubaciti "Energy.BLACKSTONE.21907.Sense2.5.Cookie.Jun.26.7z " ali mi izbaci grešku 240 file open
neznam, jesam li trebao napraviti još nešto ili nešto krivo ubacujem!
Koliko vidim imaš hspl, Sad trebaš staviti rom.
Kako si želio ubaciti? Probaj prvo raspakirti taj file, pa pokreni iz direktorija.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Želio sam ga ubaciti preko programa BlackStoneCustomRUU, ali mi stalno izbacuje neku grešku i primjetio sam da mogu prebaciti samo .NHB file ali tada mi je mobitel čudnih boja (zelen)
Nbh file ti i treba.
Zelen je jer spl i rom nisu kompatibilni. Pise koji spl trebas za koji rom na threadu gdje si skinuo rom.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Skinuo sam ga od tuda ali ne vidim nigdje koji spl treba!?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562952
Nisam bas u toku s hdom, davno sam ga koristio. Sjecam se zelenih artefakata, bilu su vezani s verzijom spla.
Imas na ovoj stranici vodic za flashanje. Slijedi upute u postu br2 i neces imati problema.
uspio sam riješiti i prebaciti ,,sad je sve OK!
A gdje bi mogao skinuti stari rom,,znači onaj koji je bio na mobu?
OK hvala na pomoći
može pomoć, novi sam u svemu ovome, i stvar je ovakva.
imam htc p3400 sa WM 6.1 PRO sa CE OS 5.2.1235 i TouchFLO v1.0
gledao sam slike aplikacija na netu, pa me zanima je li moguće staviti gore WM v6.5 i na to neki noviji TouchFLO (kako se već edicije i zovu), možda ćak i 3D ako je moguće
pa ako meže neki dobar tutorial ili kakvo pojašnjenje, bio bih jako zahvalan
Bookmarks