Kupio sam jučer HTC desire (mobitel je vrh vrhova), i onda kad pritisnem gore power button, ili se on sam isključi kroz minutu,čuje se neko lupkanje, kad sam malo bolje pogledao vidim iza da to ustvari kamera lupa o svoje kučište,kad sam došao u vip s time (1h iza kako sam ga kupio) rekli su da nemaju pojma o tome mobitelu još, da je vjerojatno stvar do baterije, no sad je baterija puna, a ovo dalje lupka, da ne govorim i da su slike iznimno mutne, znači nema druge no da ga odnesem opet u vip? Znači to će onda potrajati i nekoliko tjedana da slože, a ja ću za to vrijeme biti bez mobitela? nekako mi se to ne sviđa...

), i onda kad pritisnem gore power button, ili se on sam isključi kroz minutu,čuje se neko lupkanje, kad sam malo bolje pogledao vidim iza da to ustvari kamera lupa o svoje kučište,kad sam došao u vip s time (1h iza kako sam ga kupio) rekli su da nemaju pojma o tome mobitelu još, da je vjerojatno stvar do baterije, no sad je baterija puna, a ovo dalje lupka, da ne govorim i da su slike iznimno mutne, znači nema druge no da ga odnesem opet u vip? Znači to će onda potrajati i nekoliko tjedana da slože, a ja ću za to vrijeme biti bez mobitela? nekako mi se to ne sviđa...
Odgovori uz citat
Bookmarks