Pogledaj ovdje:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp
Imas Maraton, Ekipa, opcije Dugi razgovori, Spika...
Moras sam vidjeti sto ti najvise odgovara!
pozdrav,
dobio sam simpa karticu (start paket, sa 1kn pocetno na racunu) i vjerojatno cu popuniti onu pristupnicu pa dobijem jos 50kn i onda mi samo jos zanima koja je tarifa sada na tom startpaketu aktivirana? i zanima me koja je tarifa najpovoljnija kada zovem (pozivi) unutar mreze (unutar t-mobile-a)? znaci treba mi neka tarifa gdje ne trebam svaki mjesec nadoplatiti, vec da je konstantno najjeftinija unutar mreze...
Pogledaj ovdje:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp
Imas Maraton, Ekipa, opcije Dugi razgovori, Spika...
Moras sam vidjeti sto ti najvise odgovara!
a bio sam na toj str., a nisam vidio da ima i cijena usluge... ali nemogu vjerovati... pa cijene su astronomske... znaci unutar mreze je ili 0,99lipa ili cak 1,19 lipa UNUTAR MREZE????? pa zasto ljudi imaju jos t-mobile? ja imam tele2 i unutar mreze je 0,29 lipa bez placanje neke nadoknade samo placas poziv! znaci meni se vise isplati zvati sa tele2 na simpu nego da uplatim 50kn na simpa racunu pa da razgovaram t-mobile na t-mobile????????????????? pa tko je ovdje lud... ili naravno da uplatim 200 (dvjestoooo/mjesecno) kuna pa imam 0kn unutar mreze, haha...
ne shvacam, ali nisam toliko bogat da si to mogu priustiti...
ali @10aLEX hvala ti na link
lp!
Nije sve tako crno, ja imam dosta ljudi na t-mobile, inace koristim vip pretplatu i imam jedan simpa broj pa koristim onu opciju 25 kn naknada za 1000 min free gdje se placa samo prva minuta, meni super opcija, jer dzaba tele2 ne znam koja niska cijena kad pricam pola sata nakupi se...:-))
Franziskaner, pa cijene razgovora na Simpi nisu uopce tako lose zadnje vrijeme. Eto, unutar mreze iza 7 navecer i vikendom cijena razgovora je samo 0,29 kuna po min. A unutar mreze kod t-mobile znaci pristup velikom broju ljudi (mnogo ih je na 098 i 099 brojevima). Dakle ima definitivo i skupljih operatera.
neznam bas... pa to je skupo. jer samo je vikendom i poslje 19h... meni treba od 7 ujutro sve do... ma meni treba cijeli dan da bude isto... kao na tele2 je 0,29 lipa 24sata/svaki dan unutar mreze...
znaci ako mi treba cijeli dan da bude jeftino (prema 098/099) ili palcam 1 kunu po minuti (ista mreza) ili i vise, ili da platim 200kn sto je bezobrazno skupo, pa onda mogu razgovarati besplatno unutar mreze... ma prekrasno... ako je to vama jeftino onda ok. kazem, onda je meni bolje da ostajem na tele2 i da zovem druge mreze, jer tako ispadne jeftinije nego da imam simpu i razgovaram unutar mreze... jednostavna racunica...
znaci meni je bolje da uzmem onda od tele2 "Start paket Pričalica", kosta 25 kuna s uključenih 25 kuna na racunu.
ako nadoplatis sa 50kn onda su cijene prema svima (unutar mreze i na druge mreze) 0,45lipa i 0,25lipa sms. ako nadoplatis 100kn onda su pozivi prema svim mrezama 0,35 lipa
Ja koristim kombinaciju Simpa Ekipe i Tele-2 knock-out tarife. Simpa zato jer imam puno puznatih na toj mreži, a Tele-2 za sve ostalo, uključujući i fiksnu... Slazem se s time da je lijepo imati tarifu poput knock-outa na Tele-2 kada si potpuno slubodan nazvati bilo koji broj u bilo koje doba.
Bookmarks