ovako imam internet unutar mreže sada me zanima kada bih ja kupio bežični router i da se moj frend spojii na taj router i koristi taj net koji ja koristim
unutar mreže preko mog raćunala
Hvala Unaprijed
ovako imam internet unutar mreže sada me zanima kada bih ja kupio bežični router i da se moj frend spojii na taj router i koristi taj net koji ja koristim
unutar mreže preko mog raćunala
Hvala Unaprijed
Jako si loše postavi pitanje, probaj ispočetka, jer ja ne razumijem što znači "internet unutar mreže"...
Opiši što imate, kako ste spojeni, kako vam je mreža konfigurirana i na koji naćin ti imaš izlaz na internet.
istina bog, da, izmrcvario si poredak riječi da boli.... no, koliko sam ja skužio, ti želiš umrežiti sebe i frenda putem WLAN-a(valjda misliš na tu mrežu/lokalno umrežavanje) i zanima te dal možete na net preko routera/odašiljača. naravno da možete.
EDIT: sad sam ga i ja možda možda malčice zakomplicirao, no što hoću reć; sa routerom od recimo t-coma, možeš pristupit i Internet zoni i lokalno se umrežit s frendom preko njega(WLAN, dakle, ne treba ti nikakav crossover kabal) i naravno, na net preko tog routera možete obojica u isto vrijeme(surfat).
Zadnji uredio zerobravo : 25-08-2006 u 09:28
Bookmarks