Kod nas nije ni došla tako da po meni uopće ne ulazi u konkurenciju. HTC Hero je pobjednik, jer je duže vrijeme u opticaju...
Motorola Droid, mobitel koji će se kod nas uskoro pojaviti pod nazivom Milestone, proglašen je trostrukim pobjednikom - najboljim smartphoneom godine, najboljim gadgetom godine i najboljim GPS uređajem godine.
Više na - http://mobil.hr/novosti/one.php?sid=3534
Moram priznati da mi se sviđa taj mobitel. Milestone sam već koristio, sviđa mi se.
Kod nas nije ni došla tako da po meni uopće ne ulazi u konkurenciju. HTC Hero je pobjednik, jer je duže vrijeme u opticaju...
Jasno, ali je zanimljivo da je Motorola uspjela prešišati sve ove. I to ne samo po glasovima posjetitelja portala nego i prema uredničkim glasovima.
0,6 i 0,8 posto ispred iPhonea, i zanimljivo je da je iphone treci kao konzola godine.
Po meni je godinu slavno zavrsio model Nokia N900, no kao sto God's Servant kaze, ako cemo gledati cijelu godinu HTC Hero je definitivno prvak!
Meni je uopce bezvezno to kaj ljudi biraju "No. 1 mob u XY godini..".
Po meni je to apsolutno nemoguce i ne vrijedi gledat takve usporedbe..
Bilo bi bolje da se rade usporedbe poput "No. 1 SYMBIAN mob" ili Win Mobile mob ili bilo koji drugi OS..
Jel svako ima svoje misljenje, netko voli WM, a netko Symbian ili Android ili Lynux.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
slazem se sa cionn-om!! nekome ne moze biti najbolji Hero jer mu se ne svidja Android i sl.
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Prodaja nekog mobitela je u konačnici jedina relevantna stvar. Brojke ne lažu.
Treba pogledati koji se najviše prodavao i očigledno je taj najbolji.
Možemo mi općenito secirati pojedine modele, ali brojke sve kažu.
broj prodanih komada nema veze s kvalitetom i mogucnoscu nekog mobitele...ljudi kupuju uglavnom ono sto mogu a i uzimaju na razne pogodnosti...malo ljudi mogu kupit ono sto bi zeljeli ili ono sto je vrh...vecinu ljudi i nezanima neki top model jer mob.sluzi za nekoga nazvat i primit poziv i tako ga koristi 99% covijecanstva..price o kojima pricate,uglavnom zanima onih 1% ljudi a oni su u manjini da bi se na osnovu prodaje moglo govoit dali je to najbolji mobitel...po onome sto se najvise prodaje u Americi,to u Europi nebi drzali ni na skladistu a kamoli da bi neko kupija...
Bookmarks