Koji su po vama najbolji mobiteli trece generacije? Napisite neke usporedbe.
Meni nije losa motorola e1000, mobitel je malo ciglast, ali taj ekran od 320*240 pixela cini ga odlicnim.![]()
Koji su po vama najbolji mobiteli trece generacije? Napisite neke usporedbe.
Meni nije losa motorola e1000, mobitel je malo ciglast, ali taj ekran od 320*240 pixela cini ga odlicnim.![]()
meni isto e1000 za sada... od onih na .hr trzistu
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ima dosta 3G mobitela na nasem trzistu, ali samo ova motorola ima tako jak ekran svi drugi imaju samo 208*176 pixela (cast iznimkama N: n90...)
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 06-12-2005 u 21:08
Ja ne bi rekao da ih je ni priblizno dosta... uz to i ovi koji jesu imaju visoku cijenu koju prosjecan Hrvat moze samo pogledati i proci dalje.
Ako se uzme u obzir SE V600i za 2200kn (samo uređaj), i nisu tako skupi.Izvorno postao Pharcyde
Ako je akcija; izvadim 1000kn i nosim mob bez daljnje rasprave i potpisivanja onda OK, ali 2200 nije (ne)skupo...
2200kn je neki prosječan 2/2,5G mobitel, a 2200kn za 3G mobitel je gotovo besplatno (u Hrvatskoj)
V600i
http://www.tre.it/3foryou/Offerta3/V...0_ITA_HTML.htm
Cijena ovoga 199Eura
http://www.tre.it/3foryou/Offerta3/V...2_ITA_HTML.htm
A ovaj 99Eura
@Dark
smanji malo briju i procitaj thread otpocetka... ja nisam govorio o prosjecnom 3g aparatu vec o prosjecnom Hrvatu. ne kazem da taj mob ne valja nego da ga prosjecni Hrvat ne moze kupiti...
damn, mate
@RAUL
super, Italija je super... steta sto mi nismo Italija...
Zadnji uredio Pharcyde : 07-12-2005 u 01:34
@Pharcyde
Istina nismo Italija, ali ja imam 45 minuta voznje do Trieste tako da u vecini slucaja tamo kupujem aparate....na sve to mi vrate IVU ( Talijanski PDV )![]()
Meni se ovaj SE v600v nikako ne svida. Bija sam u vipovome ducanu pa sam ga vidio. Mobitel je cigla!
Ali ima simpa izgled... na nekaj me podsjeca, ali ne znam na kaj... zbog toga mi se ful svidja![]()
LG, bilo koji iz U... serije! U8130 sam platio 800kn. Svaka cast motorolama, nokiama, SE i ostalima al ne vrijede tolko kolko kostaju (3x vise od LG-a). Za 800kn bar nemoram pazit na mob, a ima sve sto mi treba...
Najbolji 3G aparati su smartfonovi...drugim riječima Motorola A1000, Nokia 6630/80/N70/90.
Najjeftiniji je SE K600i odn. V600 koji je stvarno dobra ulaznica u 3G svijet
Ali ako tražite malen 3G mobitel onda definitivno Samsungov Z500V.
Ali daleko najbolji 3G mobitel će biti SE P990i...ostali su...a way ispod![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
...zavisi što trebaš...Izvorno postao ttperic
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
od nabrojanih imam dakle novu A1000 cca 1 i pol dana staru i zbilja je mrak a u zadnje vrijeme stalno visim na voda ediciji v3x koja ubija i nije ni slična škartu iz oglasnika a naročito poslije Inovatorove intervencije gdje je dekastimizirana i ukrašena jedinstvenim Inova-dodirom koji se razlikuje od bilo čega viđenog a funkcionalnošću je nešto sasvim mračno i to opako dobro radi na 3 G pa je kao takvu inačicu toplo preporučam
abdbda
Izvorno postao abd
Ja isto koristim V3x i jako sam zadovoljan telefonom. Nakon što sam ubacio debrandirani soft te je modificirao do bola + sam je kastimizirao po svojoj volji. Moram reći da je mob super a pogotovo jer se da jako puno toga modificirati
z/v800i odlican 3g telefon sa 1.3 mpix za video poziv![]()
Zadnji uredio hat : 16-05-2006 u 15:13
dajem glas za E1000... samo zbog pristupačnosti, funkcionalnosti, mnoštvo opcija i udarnog ekrana!
kad izađe definitivno će biti n80 a do onda neznam
ja bi onda reko p990 kad izađe,a do tad v3x
mogao bi se s tim složit v3x
a sad a se postrojite i recite koje to 3G usluge koristite da vam je super neki telefon i da vam treba bas 3G telefon.
dobar grah daleko se čuje
dodatna kamerica za snimanje autoportreta...![]()
Bookmarks