LOL
Daj još informacija, ovo skoro pa ništa ne znači.
ljudi izvinite sto pitam al kad pokrenem gta4 i udjem nemam teksture sta je problem...konfiguracija mi je...
procesor intel 3.0
ram 1g
graf asusu eah 4670-1g
LOL
Daj još informacija, ovo skoro pa ništa ne znači.
haha...ak je SC 3.0 ghz mozes se pozdraviti sa gta4....
opsirnije...navedi puni naziv procesora,graficke i rama![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
@L.L.:
Ja igram na 1.6 ghz bez problema i bez stekanja...
Doduse na Core i7...
Salu na stranu, bez opisa procesora (ime, ili barem koliko jezgri) i graficke necemo daleko doci, a ono 1g za RAM znaci da graficka ima 1gb RAM-a ili da komp ima 1 gb RAM-a...
Ako nije problem u konfiguraciji (sto je moguce) onda vjerojatno problem u patch-u... I meni je uzasno stekalo dok nisam stavio patch...
Ako neznas koji je procesor i graficka onda pogledaj sa ovim:
CPU-Z
Graficka: GPU-Z
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Da neotvaram novu temu, molio bih nekoga link za skidanje GTA IV, da provjereno radi, frend mi je skino jedan ali mu neide instalacija, zašteka...
Svejedno torrent ili rapid u partovima.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
pa intelov 3,0,1g rama,a graficka mi je asus eah 4670 ili ati readon 4600 serise od 1gb
ram mi je ddr2 od 1gb
javite odgovor plz......ja mislim da mi treba jos rama
Molim te da se naučiš editirat (uređivat) postove,a ne da ih siješ svake minute. Također znaj da ovo nije hitna pomoć i da će ti netko odgovorit kad bude online. Hvala.
Smuchac
Zadnji uredio Smuchac : 11-05-2010 u 15:48 Razlog: postovi spojeni
Znači- procesor sa 2 jezgre (ako ne znaš- napiši oznaku procesora, tipa E5300 ili tako neka)?
Uglavnom, ako su 2 jezgre i ATi 4670 + 1GB RAM, igra bi mogla štekati zbog manjka RAM- a.
Moja konfiguracija je Intel E5300 (2.6GHz, 2 jezgre), ATi 4670 i 2GB RAM, GTA 4 mi radi normalno na nekim srednjim/ niskim postavkama grafike i sa instaliranim onim .4 patchom.
Zna zaštekati jednom u sat vremena, ali samo na sekundu i odmah nastavi.
Probaj staviti sve patcheve do .4 pa vidi poboljšava li koji situaciju![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ovakav način davanja informacija može potrajati do sudnjeg dana , http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx izaberi GTA IV i pokreni test ,informacije koje se pokažu nakon run testa pasteaj na forum .
ja nemam nikak textura....polako dolaze....ja mislim da je to do rama...posto ti georgy imas 2g rama
Kao sto sam gore napisao, bez patch-a ce ti gotovo sigurno stekati...
Sto se procesora tice, Intel ima puno procesora koji se vrte oko 3 GHz. Bilo bi dobro znati kojoj generaciji pripada. npr ovo su samo neki Intelovi procesori od oko 3 GHz, naravno ima ih oko 20-ak... Bitno je da bude bar dvojezgreni, posto je to minimum za ovu igru. Sto se tice RAM-a, 1 Gb ti je minimum za igru na XP-u, tako da bi trebao raditi (bar po njima, nisam isprobavao)...
Pogledaj si ovdje zahtjeve...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
intel pentium 4 630 tako pise
Možeš se pozdraviti s igranjem GTA IV-a,P4 koji je single core nema šanse da prođe , pogledaj FPS u ovom videu http://www.youtube.com/watch?v=tyxdfZkC4Sg 11-13 (22 + AKO okrene kameru prema dolje).Neigrivo je.
kako ti znas da je single core
@panda: Svi Pentium 4 procesori su single core, ali ima verzija sa 1 ili 2 threada (tj. moze obavljati 1 ili 2 procesa istovremeno). Tvoj procesor ima 2 threada, pa mozda bude gutao, ali ce i dalje sigurno stekati... Ako nista drugo stekati ce zbog RAM-a...
Probaj skinuti patch (~160 mb). Ako imas originalnu igru onda skini zadnju verziju patcha ovdje, ako imas onu manje legalnu verziju onda potrazi zadnju verziju za koju postoji crack. Mislim da postoji za 1.0.4.0 verziju pa cu ti dati patch za tu verziju (55 mb), a crack ces morati sam naci preko google-a (pravila foruma)...![]()
Philip B. Crosby
ok ajd vidicu kad kupim ram....hvala noob
georgy kako god gledam ovo to si stavio moj procesor je jaci
Zadnji uredio Smuchac : 14-05-2010 u 16:20 Razlog: postovi spojeni
Kako može procesor s jednom jezgrom od 3 gige biti jači od procesora s 2 jezgre po 2,6 Ghz ? Procesor s 2 jezgre ( s 2,6 Ghz) guta P4 s jednom jezgrom od 3 Ghz.georgy kako god gledam ovo to si stavio moj procesor je jaci
U mojem računalu nalazi se Core 2 Quad Q6700 procesor (2,66 Ghz ,4 jezgre),sada reci da je Core2Quad slabiji od P4 ..
CPU INTEL Core 2 Quad Q8400 2.60GHz FSB 1333MHz LGA775 BOX
ASUS P7H55-M PRO, H55 1156 4xDDR3-1333 PCIeX GLAN+SB
G.SKILL 4GB DDR3-1333 Dual channel kit F3-10666CL9D-4GBNQ
Sapphire ATI HD4670 1GB DDR3 HDMI/DVI/VGA LITE 11138-34-20R
Ljudi mogull se sklopitr ovi komponenti
Bookmarks