Jel se može desni brzi shortcut i opcija u meniu na E550 maknuti bez flashanja? jer zbilja živcira. i da, kako maknuti shutdown zvuk, znači pri gašenju moba. slika mi ne smeta, ali zvuk je opak. uvodnu sam isključio preko 004a_0001.
hvala
Jel se može desni brzi shortcut i opcija u meniu na E550 maknuti bez flashanja? jer zbilja živcira. i da, kako maknuti shutdown zvuk, znači pri gašenju moba. slika mi ne smeta, ali zvuk je opak. uvodnu sam isključio preko 004a_0001.
hvala
offtopic: daj piši s normalnim fontom, ovo je teško čitati...
manje važno, no ajde...olakšat ću ti
mma_ucp file, pretpostavljam. To je meni-file. Skini ga s moba, napravi backup, pa u hexeditor. Trebao bi prepoznati unutra imena menija koje imaš na mobu. Nađi taj koji ti smeta (zaključani), i primijeti da ispred naziva menija ima još jedno slovo - ili "E" ili "D" (nisam više ziher koje). Uglavnom, to slovo promijeni u "A", pa uploadaj file natrag na mob i restartaj mob.
Tako se miče "LIVE" gumb na Vodafone (VIP) Motorolama, a na e550 je ista stvar, pretpostavljam.
Nisam vidio da je itko htio maknut shutdown zvuk. al' ono kaj pada na pamet je da zamjeniš dotični file na mobu (power~down.mp3) pregaziš jednim istog imena, ali veličine 0. Pa će ga mob odsvirati, ali ga nećeš čuti.
Naravno, backupiraj original...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
maknuo sam cijelu završnu animaciju, tako da nemam ni zvuka...u 0032Izvorno postao BlueDevil
Bookmarks