Trazim mobitel koji ce zadovoljit ove moje potrebe:
- dobro trajanje baterije
iPhone ima bateriju koja traje jednako kao i kod 99% touch screen smartphone-ova
- brz i pouzdan
iPhone je u obje kategorije #1
- Wi-Fi s mogucnoscu bezbolnog prikljucenja na moj poslovni wlan, spajanje na pc i ispis na pisacu
WiFi je super jednostavan za koristiti; spajanje na PC ide preko WiFi-a i internet browsera(upload/download); ispis je odmah iza Nokie i Windows Mobile
- podrska worda i excella (ili neceg slicnog, ali da mogu radit ispis na uredskom pisacu)
vrhunska podrška za Office dokumente, puno programa i vjerojatno najlakše pregledavanje istih
- podrska pdf (ispis)
nađe se neki programčić...
- dobar e-mail client
vjerojatno najbolji email klijent za pregledavanje, ali sa jednom kritičnom stavkom - NEMA SLANJA/SPREMANJA ATTACHMENTA !
- spajanje na interenet i dobar preglednik istog preko wlana
opet vrlo vjerojatno najbolje iskustvo surfanja među svim mobitelima; minus je nedostatak FLASH-a
- dobra kamera za slike (opet omogucen ispis)
ako uzmeš 3Gs onda je kamera 3.2MPX sa autofokusom, touch fokusom i odličnim video snimanjem, boje su odlične, minus je pak nedostatak blica i možda više megapixela
- sms/mms sa izvjescima
to nedolazi sa originalnim software-om, ali ako ga Jailbreak-aš onda možeš i tu opciju dobiti
- velik imenik
nema problema, gotovo neograničen sa bezbroj polja
- navigacija (nije jako nuzno)
puno punokrvnih glasovnih navigacija koje odlično rade na velikom ekranu
- velicina, da nije cigla, ili da ne mislim da nosim mali laptop sa sobom
ako hoćeš veliki ekran, mobitel je najmanji što može bit
- sto se tice facebooka i slicnih stvari... to me uopce ne zanima
ako te slučajno bude zanimalo naći ćeš ih more odličnih; moja preporuka aplikacije NASA, National Geographic, Midomi,...
- veliki i pregledan ekran
(nema da fali 
- da bude neki "up to date", jer ga mislim koristit na duze vrijeme
Apple stalno izbacuje nove i nove nadogradnje, nema straha
Bookmarks