Help! Neznam u ćemu je problem? Dobio sam N900 i vrlo brzo sve prema oćekivanjima, dok se nisam pokušao spojiti preko svog uobičajenog Speedlink rutera na web. Konfiguracija nije baš intuitivna ali kako se već duže uredno spajam sa Nokijom 5800 ili asusovim netbookom iz linuksa, nisam oćekivao probleme sa spajanjem. Ne nalazi ništa od more wifi linkova koje recimo vidi asuseee. Apdejtao sa Maemo preko Nokia software updatera iz stolnog računala. ali wi fi vezu ne nalazi.Sve se pretvorilo u veliku frku. Podatkovna veza se javlja ali biko kakvo skidanje softwarea i sa OVI-ja ne bi bilo prihvatljivo. Maemo je novi os koji se brzo pretvorio u Meego i nisam do sada na webu našao sugestiju kako ili gdje naći rješenje. Any sugestions!. Bilo bi zgodno moći povećati font koji je zbog rezolucije presitan. Ako se već igramo sa linuksom trebali bi imati veću mogučnost prilagodbe.Pozdrav svima i nadam se sugestijama kako riješiti stvar. Bez stalne veze sa webom i sam uređaj gubi dio svoje očekivane atraktivnosti.
Još jednom bok svima, Mike

Odgovori uz citat

Bookmarks