znaci imam problem s spajanjem mob na pc..kad ga spojim preko usb on se automatski resetira i nece da se upali dok ga neodspojim s usb.
molim pomoc.....
znaci imam problem s spajanjem mob na pc..kad ga spojim preko usb on se automatski resetira i nece da se upali dok ga neodspojim s usb.
molim pomoc.....
Resetiraj uređaj na pocetne postavke i izvadi mem karticu ako je imaš.
moguce da je samo problem u memorijskoj kartici i nekom sadrzaju,ako reset ne pomogne formatiraj ju..
prvi pokusaj: resetiranj mob (s mem. karticom) - promasaj
drugi pokusaj : resetiranj mob (bez mem. kartice) - promasaj
treci pokusaj : resetiranj mob s *#7370# (bez mem. kartice) - promasaj
sve to sam ucinija ali bez pomaka mob se samo resetira prilikom spajanja na pc
prvo probaj s drugim kablom pa onda nosi u mobis ako imas garanciju... moguce je i da ti je ostecen konektor ili neke na maticnoj pa ti radi kratki spoj, to bi objasnilo zakaj se ne pali dok ne maknes kabel...
Da ne otvaram novu temu - pitanje je slicno.
N95 no Kinez i Dual SIM. Kad spojim s USB-om instalira se na windoze ko USB drive i nikako je ne prepoznaju ni jedan Nokia software? Kako i da li ima pomoci tome. Naime htio bih ju updejtati i naravno nakon toga i koristiti.
MAY THE DREAMFORCE BE WITH YOU!
99,9% sam siguran da je "kinez" jer je Dual SIM. No koji i kakav software ako uopce postoji ide gore? Ukoloko se zna dakako.
nemoj se ni truditi tražiti na netu, ako nisi dobio nikakav cd, zaboravi na podršku za kineza
p.s.
da, kinez je, nokia ne radi dual sim telefone
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
hxxp://www.china-mobile-phone.com/service/download.htm
Nisam bio lijen i nasao sam
Ipak se da nesto s tom kvazi Nokiom - hahaha.
Bookmarks