kupi je priko itunesa pa ubacuj
Zanima me na koliko se Iphona moze instalirati kupljena aplikacija,naprimjer Navigon,jer imam tri aparata koja koristim? Jel se moze kopirati i na druga dva ili samo koristiti na onom na kojem je prvo instalirana? Hvala!
kupi je priko itunesa pa ubacuj
kupis preko apple storea - itunesa, kada ti je u itunesu mozes je staviti na 223546215643 mobitela.
zasto kupovati ja sam skinuo preko torenta imam 42 zemjle EU u navigaciji pa i da sam platio sta bi dobio vise
Hvala svima na odgovoru! Kupovao sam do sada dosta aplikacija i kopirao ali jefitnijih,tako da nisam znao jel se moze i sa ovim skupljim app isto kopirati! A otkljucati iphone samo zbog app za navigaciju, koja je jedina skuplja od stvari koje su mi potrebne,se ne isplati ! Jos jedamput hvala!
lol, čovjek kupuje aplikacije što je za svaku pohvalu, a vi ga praktički odgovarate od togaZa sve te aplikacije je utrošeno mnogo rada i truda da bi se napisale, i mislim da je u redu da ljudi ponešto i zarade na njima
@crazy_angel - pretpostavljam da je mislio recimo na to da mora pazit da mu se ne ugasi mob i takve stvari, a ako mu nije problem s novcima zašto ne bi lijepo kupio i imao original![]()
Drago mi je da me bar netko shvatio! Hvala svima!
Ima ko link za navigaciju na torrentima Mini se ipak ne kupujei jel radi ne 3g 3.1.3 jailbraik ?tnx
Bookmarks