Isključi opciju za uštedu baterije i nestat će
Jer mobitel ima sa strane senzor za svjetlo pa ako je vani svjetla gasi osvjetljenje tipkovnice ali ako ga s prstom zakloniš onda pali opet osvjetljenje
Primijetio sam da mi se osvjetljenje ispod tipkovnice tu i tamo ugasi, usred tipkanja, onak samo od sebe. Pa se opet upali. Pa ugasi. Pa opet. U ponovo.
Primijetio sam kad tipkam SMS, ali nisam primijetio nikakav pattern. Jednostavno se ugasi, pa se upali odmah nakon pritiska na iduće slovo, ili nakon pritiska na par slova, itd. A prođe i dan da se to ne dogodi. Plus mi se čini da se događa samo kad je spojen na PC (to mi je ove sekunde palo na pamet, nisam ziher). Ali ne mogu isprovocirat da se dogodi kad ja hoću (sad, npr) nego baš kad se mobu hoće.
Ima netko slična iskustva?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Isključi opciju za uštedu baterije i nestat će
Jer mobitel ima sa strane senzor za svjetlo pa ako je vani svjetla gasi osvjetljenje tipkovnice ali ako ga s prstom zakloniš onda pali opet osvjetljenje
E to bi mi valjda zadnje palo na pamet...
Thanx![]()
Samo da se nadovezem; taj senzor ti se nalazi u desnoj gumenoj nozici na kucistu, dakle ispod tipke # pa ako ga prekrijes mozes vidjeti gore opisano...
a gdje se gasi opcija štednje baterije!?
Na E550 senzor je ispod *.
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Na Vxxx je na meni --> settings --> Initial setup --> Battery SaveIzvorno postao Inovator
meni je na v525 senzor ispod *
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
čini mi se da na E550 ne postoji ta opcija u softwareu, znači battery save!?ili se varam?
Nema opcije,automatika.
DA NEMA NI UJEDNOM SEEMU TA OPCIJA, TEŠKO JE POVJEROVAT
Nigdje ja to ne vidjeh,doduše seem editor mi je na Poljskom ,pa sam mozda previdio nešto.![]()
Bookmarks