Nije baš beskorisna... Dobro izgleda a možeš zadiviti neku žensku!!
Svaka čast na ovome, makar nisam u mogućnosti probati!!
Zasd samo za (sretne) V3-vlasnike:
iako beskorisna, stvar je nadasve simpatična.
Seem 0032_0001, offset 59, bit 3 (staviti na 1) i
Seem 0032_0001, offset 63, bit 3 (staviti na 1)
staviti funlight.pat na njegovo mjesto (ako već nije)
restartati mob
Sad se u meni > settings > Personalize pojavio novi meni: Rhythm lights
postoje 3 opcije: Pattern, Timer i Sensitivity. Prva dva su dovoljno objašnjivi sami po sebi, dok je kod trećeg (sensitivity) fora da je 7 najmanje osjetljiv, a 1 najosjetljiviji.
Kad namjestite sve, stisnete crveni gumb i sve na mobu se ugasi (displayi, tastatura, sve se zacrni). I mob počne reagirati na vanjske zvukove: ako pljesnete rukama, pucnete prstima ili tak nekaj, bljesne. Ako ga zatvorite, nastavi isto to sa vanjskim displayem i onom BT lampicom: BT lampica žmiga češće (na svaki podražaj) a display na one malo jače.
Ko što rekoh na početku, nikakva konkretna korist od toga, osim bit primjećeni negdje u bircu ili tako to
Ali stvarno izgleda simpa...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nije baš beskorisna... Dobro izgleda a možeš zadiviti neku žensku!!
Svaka čast na ovome, makar nisam u mogućnosti probati!!
Jučer sam si bateriju popapao![]()
Kako misliš popapao? S..ebao?
Ma jok, nego potrošio
Vrtilo se non-stop. Dok sam brbljao, vozio se u autu, ovo, ono... stalno je blicao, ko Betlehem je izgledao mob![]()
Aha! Znači guta bateriju! Nije ni čudo...
Sad.. bilo je i razgovora i SMSova i igranja. Ali je, papa malo baterije. Ipak žmiga, na svaki zvuk blicne ekranom. Ono, ako ga staviš na 4-5 minuta, brijem da nije greda, da se neće ni primijetit. Ili da pokažeš nekom. Ili dok si u bircu nekom.
Al da ti je upaljeno 24h na dan, to bi malo popapalo bateriju, da.
kaj je to dobro za njega da mu ekran blica!?
P. L. U. R.
Pa kad nije uspio na v525 uključit blicanje,ovo mu je preporod..
e , fakat , dok se tog sjetim , zato što ni meni neće!!!!!!Izvorno postao Mraz
![]()
sad se negdje izživljava , kaj ne?![]()
spoji akumulator , pa imaš pravi LIGHT SHOW!!!!!![]()
P. L. U. R.
Hehe
Da, baš to: nije mi funlight.pat proradio na v525, ali sad ću poovo krenut jer sam skinuo 9.58R i stavio 4FR gore, pa možda sad bude više sreće.
A ovo je sima, novo, ono - izgleda ok. Jedan dan.
A onda me pustilo![]()
Znači, uspješno si uspio skinuti 58R! Čini se da sam samo ja i još nas par sjeb..li mobitel! Sorry na offtopicu...
Odakle da skinem funlight.pat, budući da ga nemam????
http://rapidshare.de/files/18265949/funlight.rar.html - evo jedan koji sam sam radio.... uploadaš ga u /a/mobile/audio/Izvorno postao leoo
Zadnji uredio GoGs : 18-04-2006 u 09:27
Zakon
aaaaaaa
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
a postoji li mogucnost da se to namjesti na v360...? jel to neko vec isprobo, ak moze otkud da skinem funlight.pat
gore ti je link. Moraš prvo editirat 0032_0001 seem da bi uključio opciju u mobitelu za to.Izvorno postao vrapce
![]()
No ovo je već daleko offtopic, jer je ovo tema za Rhythm lights
EDIT: Dali ovo radi na L6?
EDIT: Mogu reći da jako lijepo radi na L6..... LUDNICA!!
EDIT: na E1000 nažalost ne radi....
Zadnji uredio GoGs : 18-04-2006 u 11:24
nažalost ne radi na v360, probao sam al ništa, možda sam ja nekaj krivo napravio možda ne, vi koji imate v360 dajte i vi probajte je li vama radi....
kak bi bio sretan da to proradi na v306, bio bih glavna faca u kvartu![]()
ajd uploadaj 0032_0001 seem na upload pa mi ga pošalji na mail da ti ga ja sredim pa da vidimo jel će raditi!Izvorno postao Biker boy
ja imam v360v i sve sam napravio kak si napiso i nece li ga nece, nema mi uopce menia rhytm lights(jel moze to uopce na v360v?)
za sada barem samo na v3....
čitaj malo pa ćeš vidjeti da radi i na drugim, a ne samo na v3!Izvorno postao DavorP
Izvorno postao GoGs
Na seriji v....od ljudi koje ja znam radi samo na v3....pokusavali su na drugim no ne funkcionira...tako da se to odnosilo sa tu seriju...nekazem da se nemoze....
Ja mislim da bi išlo i na v300 samo nisam u mogućnosti provjeriti. Sada pokušavam to osposobiti na E1000, kao i funlight.pat. Uspio sam da proradi na L6, pa mislim da bi išlo i na L7...
Ma sve ok!![]()
a fun light..sta ces probat il si ga stavio na e1000...i ak jesi kako radi,posto bi onda i ja sebi...
Bookmarks