Pre dve nedelje sam u svoju aplikaciju ugradio podršku za Hrvatsku, pa pošto je user feedback iz Hrvatske za sada slab, reših da se malo promovišem
Sa Android Market-a možete preuzeti aplikaciju ParkingBot koja vam olakšava plaćanje parkiranja u Hrvatskoj i Srbiji. Aplikacija dozvoljava definisanje do 5 registracija automobila (npr. ako vozite i službena kola pored ličnih). Preko GPS-a se automatski detektuje grad u kom se nalazite, i bira se iz spiska. Kasnije ću dodati i podršku za automatsko prepoznavanje zona (za ovo mi je potrebna pomoć zitelja podržanih gradova). Nakon pronalaženja grada, nudi se izbor svih zona u tom gradu. Za sada izaberete ručno jednu i pošaljete poruku.
Ukoliko ste prilikom slanja koristili GPS da detektujete grad, automatski se pamti lokacija parkiranja, tako da kasnije možete lako da nađete svoj auto.
Takođe, ukoliko ste prilikom parkiranja aktivirali podsetnik, bićete upozoreni vibracijom, zvučnim i svetlosnim signalom da vam ističe vreme za parkiranje (recimo, ukoliko ste van dometa mreže prilikom isteka parkinga).
Takođe, veoma bitno je da napomenem da je aplikacija u potpunosti besplatna, kao i da koristi GPRS samo onda kada vi to želite (recimo, prilikom gledanja mape, dok opcija za radar ne pristupa Internetu).
Za sada su podržana 52 grada u Hrvatskoj (Zagreb za sada bez polučasovnog parkiranja), i svi se automatski detektuju preko GPS-a. Ako se slučajno nađete u Srbiji, parkiranje možete platiti u još 32 grada, od kojih 17 imaju podršku i za prepoznavanje zona preko GPS-a pored prepoznavanja grada.
Razvoj aplikacije je u toku, očekujte još poboljšanja, ali mi je za nastavak razvoja potreban i user feedback.

Odgovori uz citat

Bookmarks