Ako netko zna gdje nabaviti držač za HTC Hero sa auto punjačem bio bih više nego zahvalan za informaciju.
Na stranicama zastupnika (Movens d.o.o.) baš i nema takvih stvari![]()
Ako netko zna gdje nabaviti držač za HTC Hero sa auto punjačem bio bih više nego zahvalan za informaciju.
Na stranicama zastupnika (Movens d.o.o.) baš i nema takvih stvari![]()
imaš kod Movensa u ponudi (bar je bilo) samo što oni baš i ne stavljaju to na svoje stranice. nazovi ih i pitaj, to ti je najbolja opcija... ili naručiš preko neta
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Ja cu reci malo drugacije i kako sam imam vec treci stalak za svoje HTC uredaje onda to mogu i garantirati: BRODIT.SE
Sifra ovog nosaca je: 512038 Active Holder
Evo ti i broj od covjeka koji to kod nas prodaje:
PRIMO d.o.o. - 0989744888
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ja sam samo rekao iz svog iskustva, jer nisam nikad uzimao nosače od brodit.se... ali koliko čujem, dosta su dobri
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
ma znam na koji si to način mislio, ne brini![]()
Ebay 5$ + free shipping.
Bookmarks