Ideja format mem. kartice? Moglo bi možda pomoći, jeli nova? Od ostalog neznam...
Jednom se to meni desilo sa novom mem. karticom, nestale mi sve app ali sa Symbianom, napravio format i radi.
Posljednjih nekoliko dana svaki program koji instaliram na memorijsku karticu uredno radi kod prvog pokretanja. Nakon izlaska iz programa isti se više ne može pokrenut. Kad se uz pomoć File Manager-a pogleda u SDCard\Program Files tamo nema ničega. Isti tako kad se isključe svi atributi (hidden, read only...) opet nema ničeg. Programi instalirani u memoriju uređaja rade bez problema.
Uređaj je flashan prije godinu i nešto (negdje krajem 2009.) sa iPhone killer ROM-om ( WM 6.5 ) i sve do sad je radio bez problema tako da bi isključio probleme s ROM-om.
Neka ideja zašto se to događa?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ideja format mem. kartice? Moglo bi možda pomoći, jeli nova? Od ostalog neznam...
Jednom se to meni desilo sa novom mem. karticom, nestale mi sve app ali sa Symbianom, napravio format i radi.
HC4L
Kartica je korištena jedino u tom uređaju, probat ću format kartice.
Uploaded with ImageShack.us
Neka čudna datoteka se pojavila u Program Files. Ne bi ju ni primjetio da nisam slučajno povukao My Documents u Program Files.
Interesantno da tu datoteku, ne mogi ni obrisat, ni kopirat niti išta drugo napravit s njom. Isto se odnosi i na cijeli PF. Karticu sam formatirao pa ćemo vidjet da li će to riješit problem.
Zadnji uredio Sljaka : 12-02-2011 u 17:34
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za sada je formatiranje kartice pomoglo, ali me i dalje zanima ta datoteka koja se pojavila.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...možda virus...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...ta datoteka, jesili se igrao s njom samo na PC ili si što pokušao preko mobitela, probaj? Probaj sa renama pa delete?
Odnosno preko nekih alata za WM uređaje: tipa SKTools ili cleanRAM, mislim da bi se moglo. btw mala napomena dobri su alati, al kako se kaže ako se nezna što se radi, mogu ti uništiti funkcionalnost OS-a pa sve iz početka (instalacija ROM-a).
HC4L
SKtools ju nije uopće vidio. CleanRAM nisam koristio. Interesantno je da se nije prije ni na računalu vidjela. Pojavila se tek kad sam išao kopirat sadržaj kartice prije formatiranja. Prvo nisam mogao uopće kopirati, a onda kad sam išao mapu po mapu zapelo je na Program Files. Unutra su bili Internet Explorer/cache i ta datoteka. Karticu sam formatirao i sad sve radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks