Ajd nek mi netko kaže da nisam lud...
Dasnas došo frend sa skršenim D900 kod mene da mu zamijenim LCD.
Pošto je na D900 LCD lemljen za gornju ploču,kućna radinost ne dozvoljava zamjenu lemljenjem,već izmjenu cijelog prednjeg dijela moba koji na sebi između ostalog ima onu malu tipkovnicu,kameru,bljeskalicu,zvučnik,vibro-motor,bla bla bla...
Ja tako imam jedan D900i s crknutom pločom (sve radi al ne da mi zvat i slat SMS....),pa sam pomislio da prednji dio moba prebacim na njegovu ploču.
To sam dosad radio 10 puta i svaki put sam uspio.
Danas sam se iznenadio ko nikad do sad po pitanju ovih Samsungova...
Rastavio ovog mog s krepanom pločom,rastavio frendovog i krenuo sastavljat frendovo kućište s pločom i svim pripadajućim dijelovima na ovu gornju ploču sa ispravnim LCD-om...
1. Ukrcam bateriju u mob,a on vibrira i ne da se upalit.... Mijenjam flat...
2. Mob se uopće ne pali.
3. Stavljam crknutu ploču i mob se pali i sve 5.
4. Stavljam crknutu ploču na slomljen LCD,mob mrtav...
I tako dalje,sve silne kombinacije su isprobane i nema pomoći nikakve.
Vratim ispravan LCD (moj) na crknutu ploču (moju) i sve štima.
Vratim njegov skršeni LCD na njegovu ispravnu ploču i sve stima,al jbg. LCD je skršen...
Eto,teška filozofija i pomislit cete da sam nesto shebao,al vjerujte nisam....
E,sad ide šlag na kraju...
Ovaj moj je sive boje s okvirom prednje maske u srebrnoj boju,tj kao OVAJ i taj se je nesretni mob prodavao kod nas kao D900i (ono i nemam pojma čemu služi)
Frendov sa skršenim LCD-om je skroz crn kao OVAJ i odaziva se na ime D900 bez "i" i nekompatibilni su kao sto vidite iz ove gornje filozofije.
Zanima me na kraju balade,moze li se tu ista napravit ili da ostavim sve ovako...

Odgovori uz citat
znači niš od kompatibilnosti. A za razlike između tih modela, mislim da se nešto pričalo po forumu da D900i nema Office podršku...

Bookmarks