Koliko se sjećam, bitrate bi trebalo biti 64. Al iskreno, pokušao sam samo dvaput, uspješno, pa ti ne mogu više reći... Bitrate, uglavnom, stavi na 64, i mislim da je to-to.
citam ja ono postove kako ljudma nezvoni mp3 na v525 ili kojima vec reko to mene nezanima sretno im bilo a ono sad i mene to zadesilo...
stavim si isjecak pjesme i stavim kao zvono i nazovem se i nezvoni mogu samo slusat... smanjim ja onaj kbps sa 128 na 30 i opet nece...i tako mene to polako zivcira...
ima tko kakvo rjesenje?
i usput ispricavam se ako je netko vec nasao rjesenje u nekom postu a ja ga preletio....
Koliko se sjećam, bitrate bi trebalo biti 64. Al iskreno, pokušao sam samo dvaput, uspješno, pa ti ne mogu više reći... Bitrate, uglavnom, stavi na 64, i mislim da je to-to.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
meni su radili na 128kbps
U međuvremenu sam čitao okolo da bitrate nije bitan, nego da se smanjuje zato da se smanji veličina filea, al da radi i sa 256k bez problema.
Ima negdje neki tutorial, ne sjećam se točno... a, evo:Točke 4,5 i 6 možeš izostaviti, to je za eliminiranje distorzije kad je zvuk pojačan na full (gain_table.bin tweaking).
- Download AudioEdit Deluxe Full Version (included in thread)
- Open MP3 File to Be Clipped
- Select The Range Of The Song You Would Like To Make A Ringtone
- Click Command-->Filters-->High Pass
- Change the Frequency to 800Hz
- Click OK
- Click File, Save Selection As
- Choose Where To Save It To And Select MP3 At The Bottom
- Click Save
- Settings For The Next Window As Follows:
- Bitrate: 48; Channels: Mono; Frequency: 44kHz; Priority: High; Max VBR: 128
Uglavnom, dao bih se kladiti da je od settingsa pod 11 krivo namješten kod konverzije, pa zato zeza...
Osim toga, sad mi pade na pamet, ako je MP3 velik, vele da može biti i do 5-6 sekundi vremena između dolaska poziva i početka zvonjave, jer mu treba vremena da nafila melody cache, da digne player, ovo, ono... I to može bit, vrlo lako...
ja sam otvorio pjesmu u nero wave editoru isjeko djelić koji mi trebo kopiro ga u novi fajl i spremo kao mp3, imo je 256kb i 128kbps
kopiro ga i radio je... malo jadan zvuk al radilo je
jel mozda znate jel se ma motorolu Vxxx moze stavit memorijska kartica i ako postoji kolko dodje ?
Ne može. Probala ekipa jedinu soluciju - odlemit memorijski čip sa moba i nalemit veći, ali... Prvo su spalili jedan mob. A drugi nisu spalili, međutim u dotičnom se čipu nalazi i bootloader i flex i tripletsi i memorija moba i ono najbitinje: oni esencijalni fileovi za dizanje u flash-modu (* + # + start). Tako da ga nisu uspjeli napunit nikakvim softom, jer ga PC ne prepoznaje...
pa tako sam i ja radio ali jednog dana je iz nekog razloga prestalo raditIzvorno postao mglg
2bluedevil: pa to mos sa bilo kojim programom...lame codecom ili nero wav editoru... cudan bug...
sad me opet jebe install moba pa se mroam strpit zbog svega..
Bookmarks