ovo se počelo dešavat nakon zadnjeg putovanja, bio sam malo po dalmaciji i imao sam mobitel na onom držaču koji se prikelji na staklo od auta. i radio je kako spada. koliko mu je sunce smetalo pojma nemam.
nakon toga mi nije trebao gps neko vrijeme, negdje do pred 2 tjedna, upalim garmina i čekam, čekam i nakon 10 minuta još uvijek nema signala. a držao sam ga u ruci pod vedrim nebom (trebao sam pješke doć u neku ulicu a nisam imao pojma di je). restartam mob, upalim garmina, čekam opet 10 minuta, i dalje ništa. već 20 minuta sjedim na faking busnoj stanici i buljim u mobitel. ok, gasim garmin, palim onaj gps data. idem na satelite status, vidim ćopio je neke satelite, one crtice se mijenjaju, jedno 6-7 ih je bilo, ali i dalje mi ne pokazuje poziciju. tu i tamo mi javi kako "gps loše radi kad sam indors". kakav crni indoor kad sam pod vedrim nebom.
u protekla 2 tjedna sam jošpar puta probao pokrenut gps, i ona plava zvjezdica uredno blinka, ali mi ne pokazuje poziciju. nekakav signal ulovi jer pokazuje one crtice pod satelite status ali dalje od toga neće. a nisam nikakve nove programe instalirao (ustvari jesam, kalkulator, onaj postojeći je smeće).
šta bi mogao bit problem? hardverska greška, softversko nešto? ako može pomoći, imam 8 gb micro sd na kojoj je instaliran garmin i karte, a aplikacije su u memoriji telefona.

Odgovori uz citat
Bookmarks