Ruzan imho, a i spec list nije bas zanimljiva... jedino ako ce ga trpat u jeftine prepaid pakete za klince...
----------Sony Ericsson----------
Ruzan imho, a i spec list nije bas zanimljiva... jedino ako ce ga trpat u jeftine prepaid pakete za klince...
Baš mi je ružan.
PREDATOR
stvarno ocaj.. mozda bude u onim paketima u konzumu za 198,98 kn![]()
procjenio samo ga po izgledu![]()
Jebemti led izvadis mob iz dzepa ono mali transformer.Pa koji je ovo *****? ko c' to kupit klinci u 5. razredu kojima starci imaju viska love ? Preruzan je taman im'o spec od idou-a
For the hoven lands...
pre ruzan je... da je izaso prije 10 godina bio bi vauu mozda...ali ovako... isssss ko im da da ovo puste u prodaju??
Stvarno se vidi da u SE-u ponestaje ideja...
Kopija nokijinih 8 i 7 serija. Osobno mi se dizajnom ne sviđa, ali funkcijama da, osim malim ekranom. Biti će dobar kao ženski mobitel, s malo više mogućnosti, te brandiran na D&G.
Grdi je
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
...u biti i nije jer će se iovako prodavati kao ukras modno osvještenim korisnicima...
Mislim da im je inspiracija bila dijamant i silne kutije za kozmetiku...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Izgleda da Sony Ericsson polako naziva modele imenima (Yari, Sation, Aino), a ne slovom i brojevima (recimo k810).
Mene SE nakon Satio-a, jako razočarava, sve neki modeli glupih imena, ružnih dizajna i slabih specifikacija...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
...u biti to je i logično malo su se zakopali sa Sony-evim brandovima (Walkman i Cyber-shot) te su ih ostali dobrano sustigli u nekim stvarima a u nekim i prestigli (recimo npr. - LG sa svojim touchscreen uređajima).
Kakti su se sada trgnuli i "zaboravili" na brend telefone ali mislim da se još traže.
Meni je poglavito problem da skoro svi mobiteli koji su bili u najavi jako drugo kada izađu po specifikacijama baš i ne odudaraju od konkurencije tako da u startu u prodaju idu kao ispuhani balon - nema tu više fame...
Ovo bi po funkcijama mogao biti isti W508.
To je mob za 100-150€ s malo osvještenijim designom. Pitanje je uopće hoće li se i prodavati kod nas (legalno mislim) - da li će itko od prodavača biti zainteresiran za to.
Ženskast je, stoji, ali meni je guba![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...naravno da je tebi guba - čim nešto nije anatomsko tebi je guba, ma u biti tebi je sve guba...
Da skratimo - telefon ima prođu i tržište stvar je u tome da vi koji pljujete niste modno osvješteni - sad idem poslati link modnom mačku...![]()
Da bas guba. Ali guba ko bolest guba. Nekada su stolari radili ovakve ukrase po vratima i prozorima. Specifikacije nisam ni citao jer nema tih specifikacija koje bi mi ovo ucinile privlacnim.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
A ekipa, što ću vam ja kad niste ciljana publikaNormalno da vam se ne sviđa. Istina, nisam ni ja ciljana publika. Možda modni hračak je, ili buraz Cigo, ali ovdjeprisutni hard-core mobitelaši nisu. Kao što je bila ona Motorola V3 gold varijanta, ona D&G-branded. Nitko od prisutnih (u ovoj temi) ne bi dao novce za to, kad može imati normalniju (crnu) v3 za hrpu manje para. Ali to nije ciljana publika.
Ovdje su ciljali koke, sponzorušice-wannabe i takve sorte - mobitel ima neke performanse, osnovne, ciljanoj publici više ni ne treba (ni s ovim 3G ne znaju što bi, ne znaju ni za 1G (točku) a kamoli još za 3 komada!). A izgledom privlači pažnju. Dovoljno je mali da stane u džep i pritom ne smeta - ali kao da će ga ciljana publika uopće i nosit u džepu - dovoljno je mali i za na traku oko vrata, za u torbicu... Za koga je rađen - skoro pa savršen.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja kad god otvorim ovu temu nasmijem se ovom cudu tehnike .![]()
For the hoven lands...
Pričajte Vi što hoćete ali ovo će se prodavati curama i modno osvještenima. Prednost će biti cijena i veličina a dizajn je neki cool. Masu njih vidim ima i t303 koji je ženskast ali mu prevladala cijena i veličina.
u prodaji po cijeni od 1549kn...
http://www.sancta-domenica.hr/detalj..._ericsson.aspx
Bookmarks