SZK jede ljude
Nazoveš ih, daš im podatke da ti pristupe računu i lako vide na što odlazi novac.
Dakle.imao sam jucer na racunu oko 39kn.odjenom sam imao 19.kn.proslo je 24 sata,i nisu m�* se pare vratile.dakle imo sam 19kn,obaviio par poziva i imao oko 10ipo kuna..odjenom mi danas na racunu 4,80 kunea.opet oduzelo oko 5kn.utipko danas bon 35 i odma aktiviro surf100 paket da mi ne oduzme i te pare,imo sam opet negdje oko 10ipo kuna i sad idem slat mms h dode poruke da neam za mms,pogledam racun ono 1,58kn,pokusam ja opet vidit racun i ono 1,10kn...i sta da ja kazem,koji ***** mi se dogada,nije nikak moguce da mi oduzme s racuna kad sam u surf paketu imao jos 10mb,i nije mi moglo to naplatit,niti mi je isteko paket!...jel ko ima problema slicnih,ja stvarno neznam sta daa kazem...
Zadnji uredio Expresso : 02-11-2009 u 21:02 Razlog: Greska
SZK jede ljude
Nazoveš ih, daš im podatke da ti pristupe računu i lako vide na što odlazi novac.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zamisli ti ovo.zvao ih sada,ej pa otkad se naplacuje poruka na 792 za provjeru surf paketa...sad i to naplacuju...heh,i da naplatilo mi je nesto jucer iako sam imao megabajte od paketa,sad ce napravit prituzbu i onda me trebaju nazvat,..
imas topic VIP- kritike/pohvale korisnika i mogao si to tamo staviti, a ne otvarati novi topic sa velikim slovima jos napisan dio naslova.
...odi na www.vipnet.hr pa potraži nova pravila...ja npr. znam jer sam ih pročitao...
Riješi se tog surf100 paketa jer je problem u sustavu naplate istog. Postoji thread i o tome http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=63932
Bookmarks