Probaj otici na microsoftove stranice preko nekog drugog browsera. firefox, chrome ili opera. Iskljuci firewall pa probaj.
Evo da ukratko objasnim situaciju
formatiral sam pc bratu i kumu istog dana i ja normalno stavim sve zakrpe gore sve programe i dodem do msn-a i kad zelim da ga skinem pise da je int. veza u gresci a ubiti mogu na sve stranice osim microsofta
svaka njihova stranica je u gresci ...a ja kad dodem mojim laptopom ide besprijekorno.stvarno nekuzim..i obedva imaju orginalne winduse i to xp profesional.i sad nemogu uopce staviti gore msn. niti verziju 8.1 ni 8.5 ni betu
molim ako ko zna sta se događa da mi objasni i kako to mogu rijesiti stvarno hvala molim da mi neko pomogne
Probaj otici na microsoftove stranice preko nekog drugog browsera. firefox, chrome ili opera. Iskljuci firewall pa probaj.
ili još jednostavnije skini si program aMSN nešto kao MSN ....
to mi je nesto pravo cudno,de progooglaj vidi je li se kome slicno sta desavalo?
###1410989180026
hvala svima sad cu probat
Koliko znam,tze neke updateove mozes radit iskljucivo preko microsoftovog Internet explorera... Prije svega iskljuci automatic updates za svaki slucaj,ili ukljuci ako ne ide bez njega...
A koju grešku izbaci? Kako izgleda hosts file? Jesi li probao napraviti winsock fix?
Bookmarks