pa jel to nema niko nista da kaze :S bas bezeeeee
Evo kontam sebi uzeti novi mob prilicno sam ne odlucan. A eto ta 3 su mi nekako u uzem izboru sve mogu uzeti za isto novca. Koristio sam prija Omniu i N95 8GB defintivno mi se vise svida Windows nego Symbian.
Sada meni licno ni Wlan ni GPS ni 3G nisu toliko bitni jedino za cim patim je kustomizacija sucelja. Kamera je manje vise bitna 3mpx je meni sasvim dovoljno za mob i jos cesto mijenam telefon pa mi je bitno kako se rijesiti telefona nakon jedno 2-3 mjeseca. Eto da cujem vase preporuke istustva i sl. Otvoren sam za jos prijedloga zato sam i stavio ili nesto drugo =) ajjj pucaj![]()
![]()
pa jel to nema niko nista da kaze :S bas bezeeeee
Ovisi kaj bi uzimal.
BB osobno nebi,ne svidja mi se njihov koncept a i nema neke svrhe bez neke BB tarife,dodatno kako sam pravi ljubitelj pametnih telefona ostaje WM i Symbian platforma.
Eto ja kombiniram i jedno i drugo.
Samo sucelje na WM platformi ima vise mogucnosti za promjenu od Symbiana.
Sa druge strane Symbian mi se vise dopada zbog drugih stvari,iskljucivo Nokia od samog pocetka 7650 i 3650 koju jos posjedujem.
Ako imas mogucnost WM platformu za isprobat probaj,a sa Symbianom kazes da imas vec iskustva.
Prelazak sa N95 8gb na N96? Neznam kaj da ti velim,95 8gb mi se daleko vise dopada iako uopce ne volim danasnje klizne mobove (preklop jos gore).
I opet sve ovisi kaj bi dalje ti htel na Symbianu isprobat i dalje sa klasicnom tipkovnicom,Qweryti ili mozda da ima TS zaslon?
Ja razmisljam ozbiljno o Htc Diamond2 modelu.
Ugodno gruntanje zelim.
Zadnji uredio Author : 04-10-2009 u 14:13
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
I N96 i N95 8Gb imaju loš slide i općenito lošu izradu pa je onda možda bolje nešto od HTC-a.
Pa jel nije svejedno, kad ces ga tako brzo prodat.....
@Drug Mile Naravno da nije sve jedno ako cu brzo mijenati i ti kad uzmes tole valjda uzmes one koje ti se svidaju (ili za koje ti neko kaze da su dobre) a ne bilo koje s reda sve jedno ces ih mijenati
Htc Diamond2 bi bio moj top izbor ali prvo sto ga u Bosni nisam nigdje nasao ni novog ni polovnog drugo sto ovdje HTC prilicno puno cijene tako da za ove pare mogu uzeti Htc Diamond 1(koji je polovan u prosjeku 200 eura) samo koji mi se bas ne svida nikako
BB ćeš u Bosni za dva -tri mjeseca jako teško prodat,znaš i sam da je to za nas još relativno nepoznat brend,a od nokie možda najbolje n-96 ili možda n-85,njihovo vrijeme kod prodaje polovnjaka tek dolazi,a što se tiče n95 8g,juče sam u Zenici gledao cijena je oko 350KM za onak ''solidno'' stanje.N 96 je još oko 400KM.
Bookmarks