Pozdrav forumašima
ponosni sam vlasnik se v640i kupljen u vipu istekla garancija (u 4 mj o.g.)
Ovako inače i nisam imao nekih problema s njim, baterija drži dosta, nije bilo baš nekih gašenja, niti zamrzavanja osim što je netko već primjetio fon malo škripuće i jedna velika zamjerka SE da se na centralnom srebrnom gumbu pogulila zaštita mislim da moj znoj nije uzrok tome.
Problem 1. u jednom trenu prije godinu dana, odjednom više nisam mogao do svojih slika i muzike preko tipke za multimediju (ako bi krenuo tuda on bi se jednostavno ugasio i nakon nekog vremena sam upalio), do muzike i slika jedino sam mogao okolo preko tipki za moje datoteke, s vremenom sam se naviknuo na to.
To ni dan danas ne radi ali mogu do slika, a telefon zavoliš bez obzira na njegove mane "simpatično invalidan".
Problem 2. Jučer ujutro čisto i zezancije odem na vodafon live(čak rijetko i idem) i vidjeh nekakvu ponudu besplatno facebook kako nisam član krenem to napraviti, nakon par pokušaja i neuspjeha dođem do faze kada mi napišu da su mi poslali sms na mob. sa šifrom za verifikaciju. Izađem iz VL van i krenuh u spremnik poruka da vidim šifru stisnem poruke kad ono natpis "Radnja nije uspjela" na svim ulaznim izlaznim nedovršenim i inim isto osim na izradi novih poruka. Ovo sam već viđao da ljudima javlja ali .....
Uopće nisam mogao primiti poruku, malo sam dodatno prčkao po opcijama unutar poruka i ima nešto poput Web postavki i stitkajući to obrišem cach misleći da će to pomoći, ugasim telefon da ga restartam, međutim telefon od tada ne radi, tj upali se i počne logo sony ali zatim ne uspijeva se dignuti i upaliti već se stalno pali svjetlo na tipkovnici i malo ekranu, malo zavibrira ali ne diže sistem, i tako stalno dok ne izvadiš bateriju.
Pomagajte kolege ljubitelji, naravno da su mi važni brojevi, u nekom servisu mi rekoše da mu treba novi softver, prvo mi je čak rekao da je do baterije-brzo je odustao od te teorije, nekako mi se učinilo da mu je ali i im je najjednostavnije reći brojeve nemožemo spasiti.
Odlučih se za drugi put kako bi rekli "alternativnu medicinu" vidjeti tko to rješava, tko to i koliko zna, a ujedno mu je i stalo.
Mislim da sam na pravom mjestu,
Ne moram vam govoriti da sam početnik za većinu Vas ali spreman sam naučiti ili dati nekom u ruke fon tko zna

Hvala unaprijed,